Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen

NVG-workshop uitbesteden baanonderhoud


Datum:  donderdag 8 juni 2017
Tijd: 10:00 - 13:00
Locatie: Goyer Golf & Country Club, Eemnes

Op donderdag 8 juni organiseert de Nederlandse Vereniging voor Golfaccommodaties (NVG) een workshop 'uitbesteden baanonderhoud'. De workshop vindt plaats bij de Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

De workshop 'uitbesteden baanonderhoud' wordt ingericht rondom de vraag of banen wel of niet baanonderhoud moeten uitbesteden, en welke afwegingen daarbij komen kijken. Vervolgens wordt er ook gekeken naar contracten. Daarnaast zal door de workshop duidelijk worden of uitbesteding de juiste keuze is, welke ruimte er is bij uitbesteding voor het huidige greenkeepersteam en het machinepark en hoe er draagvlak gecreƫerd kan worden binnen de organisatie. Tenslotte wordt er ook gekeken naar wat de mogelijkheden zijn wanneer onderhoud in eigen beheer is.

De workshop duurt van 10:00 tot 13:00 uur en is bedoeld voor bestuurders en golfbaan- en clubmanagers. Guido Hamelink is deze dag de docent. De kosten bedragen voor NVG-leden 75 euro p.p.; voor niet-leden is de prijs 175 euro p.p. Aanmelden kan per mail: info@nvg-golf.nl.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM