Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Green Technology Janssen
Way Broek 5
6041 PJ Roermond
Nederland

Tel: 06 15370411
E-mail: info@gtjtrading.nl

BTW: NL092192798B01
KvK: 56846347

www.gtjtrading.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
GTJ staat voor Green Technology Janssen, een handelsonderneming die gespecialiseerd is in het segment machines voor het beheer en onderhoud van de vegetatie in sloten, bermen, rivieren, meren en andere groenvoorzieningen. HEN Technologie: Oplossingen voor onderhoud, vernieuwing en reconstructie van halfverhardingen.

Bomford : Ammaaiers en robotmaaiers

Berky: complete lijn machines voor waterschapbeheer

Bos Machinebouw:: Slootreinigers, walkantfrezen en kilvermachines

Muthing: mechanisch aangedreven klepelmaaiers

BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
GTJ exclusief distributeur Mulag-maaiarmen voor Unimog
GTJ uit Roermond heeft per direct de exclusieve distributie van Mulag-machines voor Unimog-opbouw voor Nederland in zijn portfolio opgenomen.
Lees meer
Nieuwe HEN WPF 100 cm dit voorjaar officieel beschikbaar
Vorig jaar schreef de redactie al eens dat een smallere variant van de HEN WPF 200 eraan zat te komen, dit voorjaar is het zover.
Lees meer
Nieuwe aanbouwwerktuigen voor knippen takken, bomen, struiken
GTJ uit Roermond heeft per 1 december exclusief voor Nederland het programma Schnittgriffy takkenscharen in het leveringsprogramma opgenomen. Het gaat daarbij om aanbouwwerktuigen voor het knippen en afleggen van takken, bomen en struiken.
Lees meer
GTJ levert eerste HK wegschaaf aan AH vrij
Green technology Janssen uit Roermond heeft twee nieuwe machines opgenomen in hun assortiment. GTJ heeft de eerste levering inmiddels achter de rug. AH Vrij heeft beide machines inmiddels in beheer.
Lees meer
GTJ presenteert compleet leveringsprogramma op GTH
Naast de bekende merken zoals Bomford, Berky en Hen, presenteert GTJ op de GTH een nieuw merk voor halfverhardingen:HK
Lees meer
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs.
Lees meer
Bomford breidt assortiment radiografisch bedienbare machines uit
Green Technology Janssen, in Nederland de exclusieve leverancier van Bomford, zal de nieuwe machines gaan leveren.
Lees meer
Invasieve waterplanten verspreiden zich sneller dan ‘landgenoten’
Exotische waterplanten hebben zich in de afgelopen decennia zo sterk verspreid dat ze soms de doorstroming van watergangen belemmeren. Ook invasieve planten op het land verspreidden zich, maar in mindere mate.
Lees meer
Stad+Groen organiseert succesvolle demodag taludmaaien
Tijdens de demonstratie werden negen verschillende op afstand bestuurbare maaiers getest.
Lees meer
Demonstratie radiografisch bestuurbare robotmaaiers
Het beheer van het groen en het maaien van gras op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals taluds, is een uitdaging voor mens en machine. Hoe pak je dat aan? Stad+Groen laat het zien!
Lees meer
1 | 2
GTJ verwelkomt Mulag-maaiarmen voor Unimog
Green Technology Janssen uit Roermond heeft per direct de exclusieve distributie voor Nederland van Mulag-machines voor Unimog-opbouw in zijn portfolio opgenomen.
Heeft de zelfrijdende bermmaaier de toekomst?
Bestuurders die met een trekker de weg op gaan, moeten ongehinderd zicht hebben op de weg, zo staat in de wet. Dat geldt ook voor bermmaaiers met een maaiarm in het zichtveld. Per 1 januari van dit jaar zijn overtredingen op die regel opgenomen in de boetecatalogus van de politie.
Conventionele maaiboten voldoen niet meer bij toekomstig waterbeheer
Met name de smallere waterwegen zijn lastig te onderhouden: vaak zijn ze vervuild met vegetatie, banden, hout, plastic en ander zwerfvuil. Green Technology Janssen stortte zich jaren geleden op dit vraagstuk.
Taludmaaier af fabriek voorzien van transportband
Op verzoek van Van Stipdonk Groenvoorziening voorziet Bomford zijn radiografische taludmaaier voortaan af fabriek van een transportband.
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort.
Veel noviteiten op Demopark
Een bezoek van één dag aan Demopark Eisenach is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs. Iedereen die je spreekt, is enthousiast over de bijzondere combi van machines die hier te zien is, naast een groot aantal interessante nieuwigheden.
Tien verhalen over de maaiers en gebruikers
Vakblad Stad+Groen heeft afgelopen dinsdag 25 oktober bij Fort Vechten een succesvolle demodag taludmaaien georganiseerd. Tijdens de demonstratie werden acht verschillende op afstand bestuurbare maaiers getest, die te besturen zijn door middel van remote control.
Stad + Groen organiseert demodag taludmaaien
‘Nu wordt het serieus’, denkt machinebouwer Rein Drost waarschijnlijk, als de vier man sterke delegatie van Natuurmonumenten op 25 oktober stilhoudt bij zijn Timan RC-1000. De groep doet de ronde over Fort Vechten, waar op dat moment de door Stad + Groen georganiseerde Demonstratiedag Radiografisch Bestuurbare Robotmaaiers plaatsvindt.
1 | 2