Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
NV Marcel Van Dyck Belgium
Provinciebaan 79
2235 Houtvenne
Belgi�

Tel: 003216/699156
E-mail: info@vandyck.be

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Wolterinck introduceert nieuwe snoeicombinatie
Op De Groene Sector Vakbeurs introduceert Wolterinck een nieuw ontwikkelde combinatie voor effectief onderhoud van struweel en bosplantsoen.
Lees meer
Van Dyck Marcel combineert onkruid- en veegborstel met afzuiging
Op Agribex heeft Van Dyck Marcel een nieuwe machine gepresenteerd. Het gaat om een Cityvac-zuigmachine op 'n Mulithog, in combinantie met onkruid- en veegborstels.
Lees meer
Agribex trekt wederom meer dan honderdduizend bezoekers
Beursorganisator Fedagrim is tevreden dat exposanten positief zijn en dat ook de beleidsmakers tijd genomen hebben om naar de boodschap van de sector te luisteren.
Lees meer
Alkè lanceert nieuwe elektrische transporters
Van Dyck Marcel Belgium introduceert op Agribex het nieuwe ATX N1-gamma elektrische voertuigen van Alkè.
Lees meer
Van Dyck Marcel Belgium introduceert wielladers Cast Group
Van Dyck Marcel Belgium breidt het assortiment uit met wielladers van het Italiaanse merk Cast.
Lees meer
Van Dyck Marcel Belgium NV stelt voor op GroenTechniek Holland:
Als exclusief invoerder in de Benelux, stelt Van Dyck Marcel Belgium NV de gloednieuwe multifunctionele werktuigdrager van het Italiaanse Fort voor: de MPM 30.
Lees meer
Van Dyck levert diverse machines in België
Van Dyck Marcel NV leverde de afgelopen tijd machines aan de gemeenten Neerpelt, Willebroek en Herenthout.
Lees meer
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
GTH Demo-Doe-Dag krijgt internationale allure
Bedrijven uit Duitsland, Frankrijk en België hebben hun deelname al toegezegd aan de eerste GTH Demo Doe Dag Dag van Onkruid en Reiniging.
Lees meer
1 | 2 | 3
Zestien uur per dag in de strijd tegen onkruid
Zomervakantie zit er voor de medewerkers van Ter Riele BV niet in. Net als veel partijen werkt het bedrijf zich een slag in de ronde om het onkruid beheersbaar te houden. De nieuwste aanwinst, een Multihog-Weedheat-combinatie, draait in het onkruidseizoen maar liefst zestien uur per dag.
'We investeren liever in buitenmensen dan in kantoorpersoneel'
Een fulltime bezetting van drie man, administratieve ondersteuning en een stagiair: dat is zo’n beetje alle mankracht van Van Raaij Groenverzorging op kantoor. Dit staat in contrast met het grote aantal mensen dat buiten aan het werk is.
‘De kracht zit in het brede pakket aan diensten’
Binnenlopen bij Ter Riele in het Gelderse Klarenbeek voelt een beetje als thuiskomen. De bungalow waarin het bedrijf huist, een keurig aangelegde tuin en dito kabbelende vijver voor de deur stralen een huiselijke gemoedelijkheid uit.
Gebruikerstest Zanon-accuheggenschaar
In 2017 worden de elektrische heggenscharen van Zanon geïntroduceerd in de Benelux door importeur Van Dyck Marcel. Onlangs vroegen we wie model Raptor 600 wilde testen.
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort.
Veel noviteiten op Demopark
Een bezoek van één dag aan Demopark Eisenach is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs. Iedereen die je spreekt, is enthousiast over de bijzondere combi van machines die hier te zien is, naast een groot aantal interessante nieuwigheden.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
Geintegreerd beheer nog ver weg
Als het op onkruidbestrijding op verhardingen aankomt, bestaat de zaligmakende techniek niet. Misschien zit de crux hem juist wel in de combinatie van technieken. In Brugge probeert men sinds een paar jaar zelfs meerdere technieken in één werkgang te combineren.
1 | 2 | 3