Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Stierman De Leeuw b.v.
Postbus 200
7300 AE APELDOORN
Nederland

Tel: 0575 599 999
Fax: 0575 599 989
E-mail: info@stiermandeleeuw.nl

BTW: NL818796480B01

www.stiermandeleeuw.nl
EQUIPMENT FOR PROFESSIONALS MERKEN
Stierman De Leeuw b.v. is distributeur van diverse A-merken machines & gereedschappen en tevens producent van STICOMFORT motorzaag kleding. Het assortiment van Stierman De Leeuw b.v. wordt samengesteld voor de professional in de Groene Ruimte.

Onze afnemers zijn de mechanisatie bedrijven in Nederland met een focus op de Tuin- en Parksector. Ook de verhuurbedrijven met een "groene verhuurvloot" worden door ons toegeleverd.


Stierman De Leeuw b.v. is distributeur van;
- AS-MOTOR ruwterrein- en taludmaaiers
- ELIET tuin- en park machines
- PELLENC professionele accugereedschappen
- SOLO by AL-KO tuin- en parkmachines
- WESTERMANN veegtechniek
- POSCH & PALDU haardhout verwerkingsmachines
- TIMBERBOSS kloofmachines
- PICKPINE kloofmachines
- PFLANZFUCHS grondboormachines
- RAUCH zand- en zoutstrooiers
- OREGON motorzaag- en bosmaaierdelen
- SIP veiligheidskleding
- STICOMFORT veiligheidskleding
CONTACTPERSONEN
Jurgen Albers
Directeur
+31 (0)6 53 59 24 62
​jurgen.albers@stiermandeleeuw.nl
Andre Kors
Accountmanager
+31 (0)6 21256691
a.j.kors@stiermandeleeuw.nl
Frans Stiekema
Accountmanager
+31 (0)6 51356373
f.p.stiekema@stiermandeleeuw.nl
Berend Jan van der Kamp
Magazijnchef
0575 – 59 99 85
b.j.vd.kamp@odeleeuwgroentechniek.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
Vraag Ego Powerplus in de lift
De vraag naar accumachines neemt toe, merkt ook Stierman De Leeuw. Met name de vraag naar Ego Powerplus zou een flinke groei vertonen.
Lees meer
Alle accumachines bij elkaar voor een actuele vergelijking
Ook Milati Grass Machines en Stierman de Leeuw maken hun opwachting in Den Dungen.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Stierman de Leeuw toont complete assortiment
Stierman de Leeuw neemt het complete assortiment onkruidmachines mee naar de GTH Demo-Doe-Dag. Daarbij zitten machines van Nimos en AS Motor.
Lees meer
Import van Köppl bij Van der Haeghe BV
Per 1 april neemt Van der Haeghe BV uit Geldermalsen de distributie over van het Duitse merk Köppl voor de Nederlandse markt. De import wordt overgenomen van de firma Stierman de Leeuw uit Apeldoorn.
Lees meer
Succesvolle infodagen chemievrij onkruidbeheer bij Lecoba
Lecoba heeft enkele succesvolle infodagen over chemievrij onkruidbeheer achter de rug. Op 9 en 10 februari kwamen ruim honderd belangstellenden af op verschillende sessies op het gebied van onkruidbestrijding.
Lees meer
Nieuwe nozzle voor Pellenc bladblazer
Pellenc heeft een nieuwe nozzle op de markt gebracht die langdurig bladblazen een stuk prettiger maakt. Het gaat om de Ergo Nozzle, een accessoire voor de Airion 2, die de belasting op de pols aanzienlijk zou verminderen.
Lees meer
Stierman de Leeuw en TP houtversnipperaars on tour
Stierman de Leeuw gaat het land in met TP Linddana houtversnipperaars. Samen met een drietal TP dealers worden eind november demonstaties met TP machines gegeven.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Ruime keuze accugedreven tuinmachines bij Stierman De Leeuw
Stierman De Leeuw heeft een uitgebreid aanbod accugedreven tuin- en parkmachines in het assortiment van 2017. Het assortiment biedt voor ieder segment wat wils; van alom bekende merken als Pellenc tot krachtige kwaliteitsmerken als EGO, Solo by Alko, ARS en Oregon. Voor de groenaannemer, hovenier en particulier.
Tien verhalen over de maaiers en gebruikers
Vakblad Stad+Groen heeft afgelopen dinsdag 25 oktober bij Fort Vechten een succesvolle demodag taludmaaien georganiseerd. Tijdens de demonstratie werden acht verschillende op afstand bestuurbare maaiers getest, die te besturen zijn door middel van remote control.
Stad + Groen organiseert demodag taludmaaien
‘Nu wordt het serieus’, denkt machinebouwer Rein Drost waarschijnlijk, als de vier man sterke delegatie van Natuurmonumenten op 25 oktober stilhoudt bij zijn Timan RC-1000. De groep doet de ronde over Fort Vechten, waar op dat moment de door Stad + Groen georganiseerde Demonstratiedag Radiografisch Bestuurbare Robotmaaiers plaatsvindt.
Dé Groen Index
De stille revolutie
De nieuwste generatie accugereedschap is ook geschikt voor professionals in de groene sector. Toch bestaan er de nodige vooroordelen omtrent dit soort gereedschap. Stad & Groen sprak met Andre Kors van Stierman de Leeuw om meer duidelijkheid te krijgen over dit gereedschap.
Semiprof met de ambitie om bij de big boys te horen
Telefoon op de redactie: Eimert Kleinloog van Stierman de Leeuw aan de lijn. Of wij het interessant vinden een gebruikerstest te doen met een kettingzaag van Ego. Natuurlijk is dat een goed idee. Hoofdredacteur Hein van Iersel is gestraft met een grote tuin en heeft door pure onkunde jaren geleden al zijn Husqvarna kettingzaag naar de andere wereld geholpen. Genoeg klussen dus waar deze accuzaag zijn ketting in kan zetten.
Overheid moet veel meer op emissie sturen
ING-bankier Dirk van Swaay is bij zijn bank bezig met energietransitie. Dat houdt in grootschalige projecten, waarbij bijvoorbeeld hele wijken overgaan op andere – vaak meer duurzame – vormen van energie. Ook privé heeft Van Swaay een uitgesproken visie op de energietransitie waar de groene sector voor staat. Naar zijn mening moeten we all the way gaan en moet de overheid veel directer stimuleren dat we duurzamer gaan werken.
Milieuvriendelijke groenbeheer al lang gemeengoed in België
Nederland en België mogen dan met elkaar verbonden zijn, maar wat groenbeheer betreft zijn de Belgen ons ver vooruit. Chemische middelen om onkruid te beheren zijn er allang in de ban en ook qua gereedschap kijken ze in België verder dan naar het resultaat alleen.
1 | 2 | 3 | 4
FOTOREPORTAGE