Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
INFOGROEN Software BV
Italielaan 4
2391 PT Hazerswoude-Dorp
Nederland

Tel: 0172 235 444
Fax: 0172 235 450
E-mail: info@infogroen.com

www.infogroen.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
INFOGROEN Software B.V. is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige en geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de groensector. Wij begeleiden gebruikers optimaal tijdens het hele automatiseringstraject van voorlichting tot installatie en opleiding. Na een gesprek over uw manier van werken, bedrijfsstructuur, de huidige automatiseringsgraad en het gewenste automatiseringsniveau ontvangt u van ons een op maat gesneden advies.

GroenVision is het compleet nieuwe softwareprogramma van INFOGROEN dat gebaseerd is op de wensen en ervaringen van hoveniers, groenvoorzieners en kwekers. Deze vaksoftware maakt geïntegreerd, eenvoudig en mobiel werken mogelijk voor de groensector. Daarbij garandeert het een betere bedrijfsvoering met als gevolg rendementsverbetering. De onderdelen relatiebeheer, voorcalculatie, beplanting, financiële administratie, planning en projectadministratie zijn geheel geïntegreerd in 1 programma. GroenVision is beschikbaar als software op de werkplek, maar ook als SaaS (online) en is tevens met een tablet, zoals bijvoorbeeld een iPad, via de webclient te benaderen. Op deze manier is altijd en overal alle informatie inzichtelijk. Daarbij zijn er vier verschillende bundels beschikbaar, zodat de software kan meegroeien met uw bedrijf.

Kortom, voor al uw automatiseringsvragen hebben wij een slimme oplossing.
GroenVision
CONTACTPERSONEN
John Willemsen
Commercieel directeur
J.Willemsen@infogroen.com
Jan Kastelein
GROEN-Software adviseur
j.kastelein@infogroen.nl
Charlène Wolters
Management assistant
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Introductie Vision-Mobile voor mobiel werken
Om mobiel werken op locatie nog makkelijker te maken, introduceert Infogroen op De Groene Sector Vakbeurs Vision-Mobile.
Lees meer
Infogroen toont Groenvision tijdens Boom Innovatie Dag
Ook Infogroen is dit jaar aanwezig op de Boom Innovatie Dag. Infogroen toont bezoekers van deze praktijkdag Groenvision.
Lees meer
Infogroen benadrukt op Plantarium koppeling software aan accountant of boekhouder
Net als voorgaande jaren is softwarebedrijf Infogroen uit Hazerswoude-Dorp weer vertegenwoordigd op Plantarium. Dit jaar legt het een bijzonder accent op het koppelen van de software aan accountants- en boekhouderskantoren.
Lees meer
Infogroen organiseert kennismakingsessies software Helixcad
Infogroen organiseert de komende periode verschillende kennismakingssessies voor tekensoftware Helixcad.
Lees meer
Infogroen organiseert kennismakingsessies software Groenvision
Infogroen organiseert de komende periode verschillende kennismakingssessies voor software Groenvision.
Lees meer
Infogroen aanwezig op Dag van de Openbare Ruimte te MECC Maastricht
Infogroen is aanwezig op de Euregio-editie van de Dag van de Openbare Ruimte, die 2 juni in Maastricht plaatsvindt. Het bedrijf toont hier onder meer de nieuwe module Materiaalbeheer en het jaarurenmodel van de cao binnen Groenvision.
Lees meer
Infogroen presenteert nieuwe module GroenVision Materiaalbeheer
In de nieuwe module kunnen verschillende thema's rondom het materieelgebruik- en beheer inzichtelijk worden gemaakt.
Lees meer
Infogroen op de Boom Innovatie Dag
Infogroen Software zal op de Boom Innovatie Dag GroenVision tonen. GroenVision is het allround programma voor de groensector.
Lees meer
GIP: Green Industry Profile
GIP (Green Industry Profile) is het meest complete, groene brancheregister en geeft een overzicht van leveranciers van producten en diensten voor de Groene sector in de breedste zin van het woord.
Lees meer
Infogroen Software B.V. op de Boom Innovatie Dag
INFOGROEN Software B.V is met GroenVision aanwezig op de Boom Innovatie Dag. Deze vaksoftware maakt geïntegreerd, eenvoudig en mobiel werken mogelijk voor de boomkwekerijsector.
Lees meer
1 | 2
Koppeling software met app FacilityApps beidt hovenier optimaal werkproces
Met de app van FacilityApps was een rapportage of schouwrapport van een groenproject op locatie al een fluitje van een cent. Door de koppeling met de vaksoftware van Infogroen kunnen groenvoorzieners hun bedrijfsprocessen straks nóg makkelijker stroomlijnen.
Wat is er te zien op Plantarium 2017?
Nog een kleine maand te gaan en dan is het zover: Plantarium 2017. Elders in dit vakblad kunt u alles lezen over deze beurs wat betreft achtergrondinformatie en het programma.
Handelskwekerij Stolwijk: 'Drie jaar geleden regeerde de fax nog, maar e-mail neemt het over'
In 2011 kwam bedrijf Infogroen Software met zijn geheel nieuwe oplossing voor de boomkwekerijsector: GroenVision. Software, ook die van Infogroen, bestond voorheen uit gekoppelde losse onderdelen, maar die zitten bij GroenVision allemaal in één programma.
Welkom in The Smart City
Toen ik op de middelbare school zat, was het bepaald niet cool om een nerd te zijn. Nerds kregen geen meisjes en al zeker niet de knappe. Dat beeld is volledig gekanteld. In onze ICTgedreven maatschappij zijn nerds de nieuwe stars.
Bedrijfsexpansie vraagt om een goede softwareleverancier
Irado zet zich dagelijks in voor een schone en verzorgde leefomgeving. Met 280 vaste medewerkers verzorgt zij echt álle facetten van de buitenruimte.
De Groen Index
De Groene Index. Inrichting en productdocumentatie.
Dag van de Openbare Ruimte
Woensdag 28 september en donderdag 29 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuwe editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats.
'De zware jaren zijn voorbij, hoop ik'
Ja, hij heeft tijdens de crisis weleens aan zijn toekomst in de boomkwekerij getwijfeld, bekent hij ergens halverwege het interview. Boomkweker Henk Molenaar uit Waddinxveen vertelt open over de crisis, ziekte, geluksmomentjes op de kwekerij, computers en hoe heerlijk het is weer op te krabbelen.
1 | 2 | 3