Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
INFOGROEN Software BV
Italielaan 4
2391 PT Hazerswoude-Dorp
Nederland

Tel: 0172 235 444
Fax: 0172 235 450
E-mail: info@infogroen.com

www.infogroen.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
INFOGROEN Software B.V. is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige en geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de groensector. Wij begeleiden gebruikers optimaal tijdens het hele automatiseringstraject van voorlichting tot installatie en opleiding. Na een gesprek over uw manier van werken, bedrijfsstructuur, de huidige automatiseringsgraad en het gewenste automatiseringsniveau ontvangt u van ons een op maat gesneden advies.

GroenVision is het compleet nieuwe softwareprogramma van INFOGROEN dat gebaseerd is op de wensen en ervaringen van hoveniers, groenvoorzieners en kwekers. Deze vaksoftware maakt geïntegreerd, eenvoudig en mobiel werken mogelijk voor de groensector. Daarbij garandeert het een betere bedrijfsvoering met als gevolg rendementsverbetering. De onderdelen relatiebeheer, voorcalculatie, beplanting, financiële administratie, planning en projectadministratie zijn geheel geïntegreerd in 1 programma. GroenVision is beschikbaar als software op de werkplek, maar ook als SaaS (online) en is tevens met een tablet, zoals bijvoorbeeld een iPad, via de webclient te benaderen. Op deze manier is altijd en overal alle informatie inzichtelijk. Daarbij zijn er vier verschillende bundels beschikbaar, zodat de software kan meegroeien met uw bedrijf.

Kortom, voor al uw automatiseringsvragen hebben wij een slimme oplossing.
GroenVision
CONTACTPERSONEN
John Willemsen
Commercieel directeur
J.Willemsen@infogroen.com
Jan Kastelein
GROEN-Software adviseur
j.kastelein@infogroen.nl
Charlène Wolters
Management assistant
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Deze bedrijven zijn aanwezig op de Boom Inspyratie Dag
Zeventien bedrijven zullen op donderdag 26 oktober aanwezig zijn met een stand en/of machines.
Lees meer
Mobiel werken met groene vingers, daar zit de winst
Stuur je nog steeds medewerkers op pad met geprinte planningen, geprinte projectgegevens en nog handmatig in te vullen urenbriefjes,
Lees meer
Nieuwe automatiseringsoplossing van Infogroen: BOR-Vision
BOR-Vision is dé complete geïntegreerde automatiseringsoplossing voor al uw activiteiten in het BOR-domein. BOR-Vision is ontworpen op basis van 30 jaar ervaring van groene vakgenoten
Lees meer
Introductie Vision-Mobile voor mobiel werken
Om mobiel werken op locatie nog makkelijker te maken, introduceert Infogroen op De Groene Sector Vakbeurs Vision-Mobile.
Lees meer
Infogroen toont Groenvision tijdens Boom Innovatie Dag
Ook Infogroen is dit jaar aanwezig op de Boom Innovatie Dag. Infogroen toont bezoekers van deze praktijkdag Groenvision.
Lees meer
Infogroen benadrukt op Plantarium koppeling software aan accountant of boekhouder
Net als voorgaande jaren is softwarebedrijf Infogroen uit Hazerswoude-Dorp weer vertegenwoordigd op Plantarium. Dit jaar legt het een bijzonder accent op het koppelen van de software aan accountants- en boekhouderskantoren.
Lees meer
Infogroen organiseert kennismakingsessies software Helixcad
Infogroen organiseert de komende periode verschillende kennismakingssessies voor tekensoftware Helixcad.
Lees meer
Infogroen organiseert kennismakingsessies software Groenvision
Infogroen organiseert de komende periode verschillende kennismakingssessies voor software Groenvision.
Lees meer
Infogroen aanwezig op Dag van de Openbare Ruimte te MECC Maastricht
Infogroen is aanwezig op de Euregio-editie van de Dag van de Openbare Ruimte, die 2 juni in Maastricht plaatsvindt. Het bedrijf toont hier onder meer de nieuwe module Materiaalbeheer en het jaarurenmodel van de cao binnen Groenvision.
Lees meer
Infogroen presenteert nieuwe module GroenVision Materiaalbeheer
In de nieuwe module kunnen verschillende thema's rondom het materieelgebruik- en beheer inzichtelijk worden gemaakt.
Lees meer
1 | 2
'Vroeger kwamen de gegevens binnen als we al twee maanden verder waren. Nu vrijwel realtime'
De afgelopen jaren is de groentak van de gemeente Enschede op de schop genomen. Met het oog op de uniformiteit van het uit te voeren werk werd gekozen voor verzelfstandiging van de groentak.
De Groene Index Stad+Groen 6 2017
Technologie in het groenbeheer
Slimme technologie en nieuwe ontwikkelingen worden in steeds meer beroepsvelden toegepast. Zo ook in het groenbeheer. Volgens beleidsbepalers zijn smart cities de toekomst. Hoe zit dat met het groenbeheer?
De groene sector en automatisering: a match made in the future?
Onze maatschappij is in een hoog tempo aan het veranderen door de inzet en het gebruik van ICT. Wat betreft de groene sector doet zich iets bijzonders voor. De ceo van het Brabantse bedrijf Ploegmakers, Peter van Kemenade, verzucht in een column in de laatste uitgave van Stad + Groen dat de groene sector achter zou blijven in deze ontwikkeling.
‘Nu hoef ik niemand aan te nemen voor de facturatie’
Automatisering – de een is er haantje de voorste in, de ander stelt het wat langer uit. Niet zo gek, want het is natuurlijk wel even wennen, merkte ook Jurgen Denissen. Gelukkig worden daar nu de vruchten van geplukt.
Koppeling software met app FacilityApps beidt hovenier optimaal werkproces
Met de app van FacilityApps was een rapportage of schouwrapport van een groenproject op locatie al een fluitje van een cent. Door de koppeling met de vaksoftware van Infogroen kunnen groenvoorzieners hun bedrijfsprocessen straks nóg makkelijker stroomlijnen.
Wat is er te zien op Plantarium 2017?
Nog een kleine maand te gaan en dan is het zover: Plantarium 2017. Elders in dit vakblad kunt u alles lezen over deze beurs wat betreft achtergrondinformatie en het programma.
Handelskwekerij Stolwijk: 'Drie jaar geleden regeerde de fax nog, maar e-mail neemt het over'
In 2011 kwam bedrijf Infogroen Software met zijn geheel nieuwe oplossing voor de boomkwekerijsector: GroenVision. Software, ook die van Infogroen, bestond voorheen uit gekoppelde losse onderdelen, maar die zitten bij GroenVision allemaal in één programma.
1 | 2 | 3