Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
INFOGROEN Software BV
Italielaan 4
2391 PT Hazerswoude-Dorp
Nederland

Tel: 0172 235 444
Fax: 0172 235 450
E-mail: info@infogroen.com

www.infogroen.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
INFOGROEN Software B.V. is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige en geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de groensector. Wij begeleiden gebruikers optimaal tijdens het hele automatiseringstraject van voorlichting tot installatie en opleiding. Na een gesprek over uw manier van werken, bedrijfsstructuur, de huidige automatiseringsgraad en het gewenste automatiseringsniveau ontvangt u van ons een op maat gesneden advies.

GroenVision is het compleet nieuwe softwareprogramma van INFOGROEN dat gebaseerd is op de wensen en ervaringen van hoveniers, groenvoorzieners en kwekers. Deze vaksoftware maakt geïntegreerd, eenvoudig en mobiel werken mogelijk voor de groensector. Daarbij garandeert het een betere bedrijfsvoering met als gevolg rendementsverbetering. De onderdelen relatiebeheer, voorcalculatie, beplanting, financiële administratie, planning en projectadministratie zijn geheel geïntegreerd in 1 programma. GroenVision is beschikbaar als software op de werkplek, maar ook als SaaS (online) en is tevens met een tablet, zoals bijvoorbeeld een iPad, via de webclient te benaderen. Op deze manier is altijd en overal alle informatie inzichtelijk. Daarbij zijn er vier verschillende bundels beschikbaar, zodat de software kan meegroeien met uw bedrijf.

Kortom, voor al uw automatiseringsvragen hebben wij een slimme oplossing.
GroenVision
CONTACTPERSONEN
John Willemsen
Commercieel directeur
J.Willemsen@infogroen.com
Jan Kastelein
GROEN-Software adviseur
j.kastelein@infogroen.nl
Charlène Wolters
Management assistant
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Kadastergegevens: direct tekenklaar downloaden
De nieuwste versie van HelixCAD is nu beschikbaar. Volgende week op de Groen Sector Vakbeurs presenteert Infogroen het vernieuwde programma.
Lees meer
Najaarsbeurs Grootgroenplus al voor meer dan de helft volgeboekt
De inschrijving voor de 28e editie van Vakbeurs Grootgroenplus, die in oktober 2018 plaatsvindt, is in volle gang. De organisatie heeft al 150 bevestigingen binnen.
Lees meer
Deze bedrijven zijn aanwezig op de Boom Inspyratie Dag
Zeventien bedrijven zullen op donderdag 26 oktober aanwezig zijn met een stand en/of machines.
Lees meer
Mobiel werken met groene vingers, daar zit de winst
Stuur je nog steeds medewerkers op pad met geprinte planningen, geprinte projectgegevens en nog handmatig in te vullen urenbriefjes,
Lees meer
Nieuwe automatiseringsoplossing van Infogroen: BOR-Vision
BOR-Vision is dé complete geïntegreerde automatiseringsoplossing voor al uw activiteiten in het BOR-domein. BOR-Vision is ontworpen op basis van 30 jaar ervaring van groene vakgenoten
Lees meer
Introductie Vision-Mobile voor mobiel werken
Om mobiel werken op locatie nog makkelijker te maken, introduceert Infogroen op De Groene Sector Vakbeurs Vision-Mobile.
Lees meer
Infogroen toont Groenvision tijdens Boom Innovatie Dag
Ook Infogroen is dit jaar aanwezig op de Boom Innovatie Dag. Infogroen toont bezoekers van deze praktijkdag Groenvision.
Lees meer
Infogroen benadrukt op Plantarium koppeling software aan accountant of boekhouder
Net als voorgaande jaren is softwarebedrijf Infogroen uit Hazerswoude-Dorp weer vertegenwoordigd op Plantarium. Dit jaar legt het een bijzonder accent op het koppelen van de software aan accountants- en boekhouderskantoren.
Lees meer
Infogroen organiseert kennismakingsessies software Helixcad
Infogroen organiseert de komende periode verschillende kennismakingssessies voor tekensoftware Helixcad.
Lees meer
Infogroen organiseert kennismakingsessies software Groenvision
Infogroen organiseert de komende periode verschillende kennismakingssessies voor software Groenvision.
Lees meer
1 | 2
'EasyVision bespaart mij acht uur per week'
Levende tuinen en kwaliteit. Daarvoor staat Bram Engberts van Engberts Hoveniersbedrijf. Samen met een team van medewerkers tekent hij voor het ontwerp en het onderhoud van tuinen, parken en dakterrassen met zoveel mogelijk bomen en planten.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Hoveniers hoeven nooit meer langs de gemeente voor een kadasterkaart'
Het tekenprogramma Helixcad bestaat al meer dan twee decennia, maar is dit jaar verschenen in een nieuwe versie, Helixcad 3.0. De versie is beschikbaar in een 2D en 3D variant en is aan te vullen met een kadastermodule voor het opvragen van kaarten.
IZAK MAURITZ BOOMKWEKERIJEN B.V.: 'GroenVision bespaart mij zeker vier uur per dag'
Bij het bedrijf Izak Mauritz Boomkwekerijen is Cees Tijssen vaak op de kwekerij te vinden. Het werk op de kwekerij wisselt hij af met het verwerken van de stroom aan orders die per telefoon, maar vooral via e-mail, binnenkomen.
'Vroeger kwamen de gegevens binnen als we al twee maanden verder waren. Nu vrijwel realtime'
De afgelopen jaren is de groentak van de gemeente Enschede op de schop genomen. Met het oog op de uniformiteit van het uit te voeren werk werd gekozen voor verzelfstandiging van de groentak.
De Groene Index Stad+Groen 6 2017
Technologie in het groenbeheer
Slimme technologie en nieuwe ontwikkelingen worden in steeds meer beroepsvelden toegepast. Zo ook in het groenbeheer. Volgens beleidsbepalers zijn smart cities de toekomst. Hoe zit dat met het groenbeheer?
De groene sector en automatisering: a match made in the future?
Onze maatschappij is in een hoog tempo aan het veranderen door de inzet en het gebruik van ICT. Wat betreft de groene sector doet zich iets bijzonders voor. De ceo van het Brabantse bedrijf Ploegmakers, Peter van Kemenade, verzucht in een column in de laatste uitgave van Stad + Groen dat de groene sector achter zou blijven in deze ontwikkeling.
1 | 2 | 3 | 4