Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GKB Groep
Augustapolder 13
2992 SR Barendrecht
Nederland

Tel: +31(0)180 642 922
Fax: +31(0)180 642 923
E-mail: info@gkbmachines.com

BTW: NL 8132.85.938.B.01
KvK: 24362750

www.gkbmachines.com
OMSCHRIJVING MERKEN
GKB machines is een onderdeel van GKB groep. Eind jaren tachtig is er begonnen met het ontwikkelen van sportveld onderhoudsmachines om deze binnen de eigen aannemerij toe te passen. Later is GKB machines opgericht om de machines wereldwijd te vermarkten.

Wij kunnen een totaaloplossing bieden als GKB Realisatie, GKB Visie, GKB Machines en GKB Grondbank. Meer weten?
Machines kunstgras

Machines natuurgras

Boomverzorging
CONTACTPERSONEN
Jan-Willem Kraaijeveld
Sales Manager GKB Staalwerk & Machines
JanWillem@gkbgroep.nl
Rudolf Molenaar
Business Development Manager GKB Machines
rudolf@gkbmachines.com
Arjan Kraaijeveld
Directeur GKB Groep
www.gkbgroep.nl
arjan@gkbgroep.nl
Rolf Balvert
Acquisiteur GKB Realisatie
www.gkbrealisatie.nl
rolf@gkbgroep.nl
Dirk Baron
Projectleider GKB Visie
www.gkbvisie.nl
dirk@gkbgroep.nl
Theo Vermeulen
Projectleider
www.gkbvisie.nl
theo@gkbgroep.nl
Peter Kraaijeveld
Projectleider GKB Staalwerk
www.gkbstaalwerk.nl
pk@gkbgroep.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
GKB Machines toont de Vstrong
Het aantal deelnemende bedrijven aan de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations neemt nog steeds toe. Met nog een week te gaan heeft ook GKB Machines deelname toegezegd.
Lees meer
Nieuwe sportcomplex 'Nieuw Varkenoord' in Rotterdam kleurt groen
Het sportcomplex Varkenoord naast stadion de Kuip in Rotterdam wordt geheel heringericht. Op ‘Nieuw Varkenoord’ verrijzen nieuwe velden met kunstgras, natuurgras en nieuwe sportaccommodaties.
Lees meer
"De demo's zijn ook ideaal om ervaring uit te wisselen"
De eerste twee bijeenkomsten van de Greenlivetour zijn achter de rug. GKB Machines spreekt van een goede start. 16 en 17 mei vinden nog twee bijeenkomsten plaats.
Lees meer
Grasmat Johan Cruijff Arena in zes uur verwijderd
Afgelopen zondag is direct na afloop van de wedstrijd AFC Ajax -Go Ahead Eagles de grasmat in de Johan Cruijff Arena verwijderd. Dit had alles te maken met de start van het concertseizoen komend weekend met als eerste optreden Armin van Buuren.
Lees meer
Tweede helft GREENlivetour 2017 van start
16 en 17 mei vindt op nog twee locaties de laatste edities van de GREENlivetour plaats. Het thema van dit jaar: ‘Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
Lees meer
Inhoud lezingen GREENlivetour bekend
Dit jaar vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour plaats bij GKB/Feyenoord, Hendriks Graszoden, FC Groningen en Go Ahead Eagles.
Lees meer
Ook BSNC maakt opwachting bij GREENlivetour
Tijdens de GREENlivetour zal ook Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek een presentatie verzorgen, namelijk over de meerwaarde van natuurgras voor de omgeving.
Lees meer
De comeback van hybride gras?
Hybride gras is in opkomst. Het lijkt een nieuwe ontwikkeling, maar dat is het niet. Wat kost het? Wat is precies het verschil? Arjan Knottnerus vertelt er meer over tijdens de Greenlivetour.
Lees meer
GKB Quick-Clean voor Van Wijlen
19 april werd in Sprang-Capelle kunstgrasreiniger Quick-Clean van GKB Machines officieel in gebruik genomen. Het gaat om een QC 180, het grootste model in de serie.
Lees meer
Inhoud lezingen Greenlivetour bekend
Dit jaar vinden bijeenkomsten van de Greenlivetour plaats bij GKB/Feyenoord, Hendriks Graszoden, FC Groningen en Go Ahead Eagles.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Sneller werken met de extra grote kunstgrasreiniger
In Sprang-Capelle werd op 19 april een kunstgrasreiniger Quick-Clean officieel in werking gesteld bij aannemer Van Wijlen. In 2016 gaf het bedrijf te kennen te willen investeren in machines om opdrachtgevers beter te bedienen bij het onderhoud van kunstgrassportvelden.
In één dag kennismaken met onderhoud natuur- en hybride gras
Op 10, 11, 16 en 17 mei vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour 2017 plaats. Waar de focus vorig jaar lag op het onderhoud van kunstgras, krijgen dit jaar natuurgras en hybride varianten de aandacht, met het thema: 'Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
Nieuw hybride Playmasterveld in één businessunit met Grassmaster
Tarkett Sports heeft een nieuw type hybridegrassysteem op de markt: Playmaster. Net als bij een aantal andere bestaande hybridegrassystemen is het veld opgebouwd uit een draagdoek met kunststofvezels, die wordt opgevuld met speciaal zand en daarna ingezaaid. Arjan Knottnerus van Fieldturf Benelux vertelt alle ins en outs.
Maatwerk voor Bomen: Bijlagen
Leveranciers van aanvulgronden met RAG-keurmerk. Specificaties granulaat. Specificaties bomenzand. Specificaties constructie.
Balvert: 'De openbare ruimte moet een fijne plek voor elke burger zijn en dus poepvrij
Honden- en kattenpoep op speelplaatsen en in de straten is een van de grote ergernissen van burgers, die bang zijn dat hun kinderen via de eitjes van de spoelworm een toxoplasmose-infectie oplopen of met Salmonella typhimurium besmet raken.
Meest duurzame bedrijfspand van Nederland
Begin september zijn in Barendrecht 23 mensen aan het werk gegaan in wat het meest duurzame bedrijfspand van Nederland genoemd mag worden.
Alles voor de volgende generatie
Meer dan de helft van de Nederlandse economie wordt gevormd door familiebedrijven. Dat betekent vaak dat naast de oprichter een of misschien twee zoons of dochters betrokken zijn bij de bedrijfsvoering.
1 | 2 | 3 | 4