Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
John Deere Nederland B.V.
Expeditiestraat 12
5961 PX Horst
Nederland

Tel: 077 850 82 00
E-mail: infoNL@johndeere.com

www.johndeere.nl/dealerlocator
OMSCHRIJVING Producten Golf & Tuin en Park
John Deere is wereldleider in het leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van hen die verbonden zijn aan het land. John Deere levert innovatieve producten van superieure kwaliteit die gebouwd zijn op een traditie van integriteit. Golf: Aercore beluchter, bunkerrake, multifunctionele compacttrekkers, fairwaymaaiers, gator-transporters, greenmaaiers en golfspuiten

Compact trekkers: multifunctionele compacttrekkers (1-serie t/m 4-serie)

Tuin en Park particulier: automatische maaier, handmaaiers, (diesel) tuintrekkers en zitmaaiers, verticuteerders

Gator-transporters

Professioneel maaien: frontmaaiers, zero-turn maaiers, frontcircelmaaiers en kooimaaiers.
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuwe bunkerhark van John Deere
John Deere introduceert een nieuwe bunkerhark met een hydrostatische transmissie: model 1200H.
Lees meer
Shibaura Nederlands marktleider voor compacttractoren
Shibaura heeft over het kalenderjaar 2016 de meeste compacttractoren verkocht op de Nederlandse markt. Dat blijkt uit cijfers van Fedecom.
Lees meer
John Deere introduces new mower
John Deere will modify its 1600 series III to meet the Stage IIIB engine emission standard. Additional benefits will be more comfort for the operator and easier to maintain.
Lees meer
Beurs op Golf Industry Show staat weer voor de deur
De beurs op de Golf Industry Show (GIS) in de Verenigde Staten staat weer voor de deur. Het jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats op 7 en 8 februari.
Lees meer
John Deere vernieuwt de samenwerking met LET
John Deere en de Ladies European Tour (LET) hebben een verlenging van hun partnerovereenkomst aangekondigd. John Deere blijft de officiële golfmachine leverancier voor het toernooi.
Lees meer
Vos Ruinerwold Golf kiest opnieuw voor Foley slijpbank
Vos Ruinerwold koopt nieuwe Foley slijpbank aan.
Lees meer
John Deere introduceert nieuwe maaier
John Deere introduceert de Wide Area-maaier 1600 serie III. Het gaat om een wijziging van haar 1600 serie III zodat deze voldoet aan de Fase IIIB-motoremissiestandaard. Vanaf maart dit jaar zijn de nieuwste modellen leverbaar.
Lees meer
Leerlingen Helicon MBO Apeldoorn aan de slag met bosbouwsimulator
Sinds kort staat bij Helicon in Apeldoorn een heuse bosbouwsimulator van John Deere. Dit is uniek, want normaal staat de simulator in grote landen waar veel bosbouw is.
Lees meer
BTME Harrogate van 23 t/m 25 januari
De BTME is al jaren één van de grootste grasbeurzen van Europa. De komende editie zal waarschijnlijk meer dan honderd exposanten tellen.
Lees meer
Nieuwe John Deere 3038E compacttrekker
John Deere brengt een nieuwe compacttrekker op de markt: model 3038E. Het model is onder meer geschikt voor aannemers en dienstverleners in het groen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Ziet u door de accubomen het batterijbos nog?
In de wereld van het accugereedschap zijn Stihl en Husqvarna dominante spelers, wat vooral te danken is aan hun sterke positie in het segment van tuingereedschap en daarbij behorende dealernetwerk.
Met de stroom mee
De accurevolutie is in volle gang. De beroepsgroep staat bij elke aanschaf van gereedschap en materieel opnieuw voor de keuze: gaan we met de stroom mee of tegen de stroom in? Een belronde langs de grote merken leert dat accu enorm in opmars is.
Duurzaam, maar niet GEO-gecertificeerd
In de rubriek Team in beeld staat ditmaal Golfclub Heiloo centraal, een negenholesbaan in het gelijknamige plaatsje net ten zuiden van Alkmaar. Wie zorgen er voor het baanonderhoud, wat doen ze anders dan anderen en op welke problemen stuit het team?
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Vervangt de klepelmaaier straks de cirkelmaaier?
Op de markt voor klepelmaaiers voor de openbare ruimte is een duidelijke trend te zien: de introductie van meerdelige klepelmaaiers. Na een jarenlange ontwikkeling, die met vallen en opstaan verliep, hebben de grote merken nu allemaal een eigen meerdelige klepelmaaier op de markt.
Aha de Man weer de schouders eronder, als één man
Aha de Man zet na een stevige reorganisatie vol in op de toekomst met een efficiencyslag door gps-gebruik, maar ook met een opgefriste identiteit, waarin de focus ligt op baanonderhoud en -renovatie en op een hecht klantcontact.
'Het is een uitdaging om de gps-roughmaaier te finetunen, maar hij verhoogt de efficiëntie enorm'
Sinds mei 2017 draait golfbaanaannemer Aha de Man een pilot op golfbaan Bentwoud met de eerste roughmaaier met gps: een John Deere 9009A.
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort.
1 | 2 | 3 | 4 | 5