Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Heatweed Technologies GmbH
Turbinestraat 16A
3903 LW Veenendaal
Nederland

Tel: 0318 469 799
E-mail: mail@heatweed.com

BTW: NL815637272B01

www.heatweed.com
Over Heatweed
Heatweed Technologies heeft meer dan 35 jaar ervaring met onkruidbestrijding in al zijn vormen. We hebben gewerkt met schuim, maar wilden een effectievere en betaalbare methode die geen gebruik maakt van palmolie. Heatweed was de eerste die heet water introduceerde als een methode in Scandinavië en is nog steeds alleen als het gaat om hoge capaciteitsmachines die speciaal voor onkruidbestrijding zijn ontwikkeld met bewezen effectiviteit Heatweeds visie is de nieuwe maatstaf voor chemievrije onkruidbestrijding!

Dit is de reden waarom Heatweed is betrokken bij verschillende pan-Europese onderzoeksprojecten die zich richten op oplossingen met een grotere capaciteit met lagere kosten en nog betere resultaten. Wij zullen altijd veel tijd en middelen ter beschikking stellen voor productontwikkelingen en studies- feedback van onze klanten speelt een belangrijke rol in deze.

De heet water technologie is gebaseerd op verschillende onderzoeken van de Zweedse Landbouwuniversiteit (SLU), De Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Europa, en andere plaatsen.
Al deze studies concluderen dat heet water is de toekomst, maar dat meer technische ontwikkelingen noodzakelijk zijn om een consistent resultaat te geven tegen lagere kosten. Hier zijn Heatweed en haar partners in het nabije verleden al geslaagd.

Voor ons is altijd belangrijk om altijd de beste oplossing te bieden. Het doel moet worden bereikt om de beste resultaten met onkruiden met de economisch meest gunstige oplossingen te bieden aan de klant. Dit maakte ons bijvoorbeeld de winnaar in de Zweedse Eco-company trofee in 2014
CONTACTPERSONEN
Cecilie Ruud
CEO/Business Development
+47 (9960) 9999
Cecilie.Ruud@heatweed.com
Huub Hiddema
Sales & Operations Manager
06 108 994 78
h.hiddema@heatweed.com
Jan van der Zanden
Salesmanager Benelux
06 12 48 82 84
j.vdzanden@heatweed.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Aan de slag op de Demo-Doe-Dag met Heatweed
Om de brede productrange van onkruidbestrijding machines goed te demonstreren, brengt Heatweed in ieder geval haar meest compacte machine, Heatweed Mini 14/6, en de meest professionele machine, Heatweed Sensor 400/34 mee.
Lees meer
Onkruidbestrijder Wave overgenomen door Holder en Heatweed
Machinefabrikant Holder en Heatweed technologies nemen onkruidbestrijder Wave Weed Control uit Veenendaal over. Wave gaat verder onder de naam Heatweed technologies.
Lees meer
Op de agenda: Dag van de Openbare Ruimte België
De Dag van de Openbare Ruimte in België staat weer voor de deur. 1en 2 februari wordt in de Expo in Brussel de dertiende editie van de beurs georganiseerd.
Lees meer
Informatie- en demodagen onkruidbestrijding bij Lecoba
Lecoba organiseert 9 en 10 februari informatie- en demodagen over onkruidbestrijding, met presentaties en diverse demo’s door Multihog, Wave, Nimos en Weedheater.
Lees meer
10 november: gratis demodag bij Almat Laren
Op donderdag 10 november organiseert Almat Laren een gratis demodag op locatie bij Wolterinck BV.
Lees meer
Lecoba lanceert nieuw verhuurconcept met Wave-Multihog
Het bedrijf heeft daarbij een Wave-Multihog-combinatie aangeschaft. De combinatie werd tijdens de Dag van de Openbare Ruimte officieel in ontvangst genomen.
Lees meer
Jeroen van de Ven naar Wave Weed Control
Een kleine primeur op de Galabau van vorige week: Jeroen van de Ven (ex-Votex) is aan de slag bij Wave Weed Control.
Lees meer
Ook in Duitsland is de onkruidmarkt stevig in beroering
Nederland heeft de ergste dynamiek op gebied van onkruidbeheer achter de rug, maar in Duitsland is dit thema nog onverminderd actueel.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Nerds in weed control
Het gerucht ging al lange tijd door de markt. Markleider Wave Weed Control stond in de etalage. De geruchten waren verder opvallend eensgezind over de nieuwe eigenaar: dat zou het Duitse Max Holder zijn, misschien niet de grootste, maar wel de beroemdste fabrikant van werktuigdragers. Toen de koop eenmaal was gesloten, bleek de uitkomst toch nog verrassend.
Waarom kopen als huren zo veel voordelen heeft
HUURWAVE verhuurt WAVE-machines met water als vitaal element ter bestrijding van onkruid. Huurders als gemeenten en groenaannemers behalen hiermee goede resultaten, en dat met lage kosten en nul komma nul risico.
Dag van de Openbare Ruimte
Woensdag 28 september en donderdag 29 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuwe editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats.
Multihog zet de aanval op monomachines in
Makkelijk om te bouwen. Meer laadcapaciteit. Een veersysteem dat langere werkdagen en hogere snelheden toelaat. Een knop die de rijeigenschappen omtovert tot die van een maaimachine. Een traploos inregelbare werkstand die aftakas, rijsnelheid en motortoerental onafhankelijk van elkaar laat functioneren.
Met voorverwarmd afvalwater onkruid te lijf
Het klinkt misschien niet erg hygiënisch, onkruid bestrijden met industrieel afvalwater. Maar wie bedenkt dat veel afvalwater gewoon schoon restwater is, ziet al snel kansen voor hergebruik.
Samenspannen voor geintegreerde oplossingen
Er is een trend binnen de branche om als fabrikant van aandrijfmachines samen te werken met een beperkt aantal leveranciers van aanbouwwerktuigen. In dit artikel belichten wij de verschillende keuzen die op dit gebied worden gemaakt en geven we reacties uit de markt op deze ontwikkeling.
Dé Groen Index
Gekte in de onkruidbestrijdingsbranche
Met het ingaande verbod van chemische bestrijding op verhardingen is er een heuse run ontstaan op onkruidbestrijdingsmachines. Producenten en leveranciers zien natuurlijk niets liever, maar het vermogen tot anticiperen wordt – ondanks de nodige voorbereidingen – wel op de proef gesteld. Stad+Groen vroeg enkele partijen naar de stand van zaken.
1 | 2 | 3 | 4
FOTOREPORTAGE