Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

VGR Groep biedt demonstraties aan met Trimax-machines

woensdag 15 februari 2017

De Trimax Snake
VGR Groep biedt door het hele land demonstraties aan met diverse Trimax-machines, zoals de Trimax Snake en de Trimax Striker.

De demonstraties worden aangeboden door Ruud de Deugd, die per 1 januari bij VGR Equipment in dienst is. De Deugd is verantwoordelijk voor de machine-verkoop en is vertegenwoordiger voor Nederland en Belgi├ź voor de merken Trimax, Dennis en Sisis. De Deugd: 'We zijn van plan om een demotour te gaan doen langs golfbanen en voetbalverenigingen met Trimax, Dennis en Sisis; we willen kijken hoe we hen in het onderhoud kunnen ondersteunen. Ook willen we het komend jaar een dealernetwerk op poten zetten voor Trimax, Dennis en Sisis.'

Cirkelmaaiers
Er kunnen onder meer demonstraties bekeken worden van de Trimax Snake en de Trimax Striker. De Trimax Snake is een cirkelmaaier met een maaibreedte van 3,2 meter, die vooral geschikt is voor sportvelden en golfbanen. Door de kort op elkaar zittende voor-en achter rol scalpeert de maaier niet en doet hij goed werk op ondulerend terrein. De Trimax Stiker is een cirkelmaaier leverbaar in 1500 millimeter (minimaal 18 PK) en 1900 millimeter (min 25 PK) werkbreedte. De voor- en achter rol geven een mooie striping op de velden en laten geen bandensporen achter na het maaiwerk. Dit komt mede door de eigen ontwikkelde LaserBladez messen.

Geïnteresseerden in een demonstratie kunnen contact opnemen met ruud@vgr.nl.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM