Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

NVG organiseert workshop 'Strategisch onderhoud'

donderdag 16 februari 2017

De Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) organiseert, uit naam van de Golf Management Academy, in februari en maart 2017 verschillende trainingen en workshops.

Het cursusaanbod is geschikt voor iedereen die werkzaam is op een golfbaan- of club. Er zijn workshops in 'Online Marketing', 'Strategisch Onderhoud', 'Meer rendement en inzicht door goed gebruik van Intogolf', 'De ideale golfschool', 'Capaciteitsmanagement' en 'Salestraining'. Voor greenkeepers is met name de workshop Strategisch Onderhoud relevant.

Workshop Strategisch onderhoud
Onder leiding van Laurence Pithie vindt de Engelstalige workshop 'Strategisch onderhoud' plaats op 9 maart van 10:00 tot 16:00 uur. De workshop gaat over het maken van strategische beslissingen inzake baanonderhoud, omgeving, speelkwaliteit, uitdagingen, oplossingen en best practices op het gebied van onderhoud. Pithie is de grondlegger van de Engelstalige versie van de Manual Golfbaanonderhoud. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen voor NVG-leden 95 euro per persoon. Voor niet-leden is de prijs 175 euro per persoon.

Informatie over de overige workshops is te vinden op de website van de NVG. Aanmelden is per e-mail mogelijk. De workshops en trainingen worden op centraal gelegen locaties georganiseerd.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM