Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

NVG organiseert workshop 'uitbesteden baanonderhoud'

vrijdag 12 mei 2017

Op donderdag 8 juni organiseert de Nederlandse Vereniging voor Golfaccommodaties (NVG) een workshop 'uitbesteden baanonderhoud'. De workshop vindt plaats bij de Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

De workshop 'uitbesteden baanonderhoud' wordt ingericht rondom de vraag of banen wel of niet baanonderhoud moeten uitbesteden, en welke afwegingen daarbij komen kijken. Vervolgens wordt er ook gekeken naar contracten. Daarnaast zal door de workshop duidelijk worden of uitbesteding de juiste keuze is, welke ruimte er is bij uitbesteding voor het huidige greenkeepersteam en het machinepark en hoe er draagvlak gecreƫerd kan worden binnen de organisatie. Tenslotte wordt er ook gekeken naar wat de mogelijkheden zijn wanneer onderhoud in eigen beheer is.

De workshop duurt van 10:00 tot 13:00 uur en is bedoeld voor bestuurders en golfbaan- en clubmanagers. Guido Hamelink is deze dag de docent. De kosten bedragen voor NVG-leden 75 euro p.p.; voor niet-leden is de prijs 175 euro p.p. Aanmelden kan per mail: info@nvg-golf.nl.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM