Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Beluchten en de bodem verbeteren in één werkgang

zondag 18 juni 2017

Topchanger
VGR Groep is op de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations aanwezig met een zelf ontwikkelde machine: de Topchanger. Tevens worden de Multidrum en de Trimax Striker getoond.

Het hoofddoel wat bij de ontwikkeling van de Topchanger voor ogen stond was om zand in de bodem te krijgen met minimale hinder voor de sporters. Door dit ene probleem op te lossen, werden er ook andere voordelen zichtbaar. Met de Topchanger kunnen voedingsstoffen, wetting agents en bodemverbeteraars direct bij de wortel worden ingebracht. Alles in één werkgang en aan de hand van een goede analyse vooraf.

Trimax Striker
De Trimax Striker is een cirkelmaaier, leverbaar in 150 centimeter (min. 18 PK trekker) en 190 centimeter (min. 25 PK trekker) werkbreedte. De voor- en achterrol geven een mooie striping op de velden en laten geen bandensporen achter na het maaiwerk. Dit komt mede door de eigen ontwikkelde Lazerbladez-messen, die onder een scherpe hoek met een hoog toerental het gras clean afslaan. Door dit hoge toerental is maaien onder natte omstandigheden geen probleem. De maaihoogte (10-100 millimeter) is eenvoudig af te stellen en de machine heeft maar vier smeerpunten.

Interesse om de machines in actie te zien? Kom dan op 29 juni van 13:00 tot 16:00 naar DLF in Moerstraten. Deelname aan de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations is helemaal gratis. Aanmelden kan via Facebook en op de website van het evenement.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM