Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Greenkeeping Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Een kijkje achter de schermen bij DLF

zondag 18 juni 2017

De derde GTH Demo-Doe-Dag, Green Deal Innovations, vindt op donderdag 29 juni plaats bij DLF op locatie in Moerstraten.

Het programma van deze GTH Demo-Doe-Dag bestaat onder andere uit een rondleiding op het veredelingsbedrijf van DLF. De rondleiding krijgt een praktische insteek, aldus Hendrik Nagelhoud van DLF. 'We zien in de praktijk dat weersomstandigheden steeds extremer worden: lange periodes van droogte wisselen af met forse regenbuien. Dat brengt een extra uitdaging voor fieldmanagers met zich mee. Wij laten aan de hand van onze producten zien hoe zij daar het best mee om kunnen gaan.'

Risico's beperken
DLF bespreekt onder andere het 4turf-concept, ProNitro en de Shockproof-mengsels. Uit diverse testen blijkt al dat het robuuste 4turf-ras beter werkt onder droge omstandigheden dan de diploïde rassen. 'Het werken met een natuurlijk product brengt onvermijdelijk risico's met zich mee, omdat je afhankelijk bent van factoren als zonlicht en regenval. Je kunt deze risico's echter wel verkleinen. Als je vanaf de beginfase meer wortel onder het plantje hebt, dan heb je in een latere fase veel meer mogelijkheden.' Daarnaast biedt de rondleiding nog ruimte voor discussie.

Interesse om aan de rondleiding deel te nemen? Kom dan op 29 juni van 13:00 tot 16:00 naar DLF in Moerstraten. Deelname aan de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations is helemaal gratis. Aanmelden kan via Facebook en op de website van het evenement.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM