Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Golfbaan Oijense Zij heeft plannen voor gefaseerde uitbreiding

maandag 31 juli 2017

Golfbaan Oijense Zij heeft vandaag plannen gepresenteerd voor een uitbreiding van de baan. Deze uitbreiding moet in drie fases plaats gaan vinden, zo meldt de golfbaan.

De Oijense Zij in Oss is momenteel een negen holes par-3 golfbaan. Het oorspronkelijke plan was om er een 'volwaardige negen holes baan' van te maken. Het lukte echter niet om het benodigde bedrag van 4,5 miljoen euro bij elkaar te krijgen, waarna eigenaar Jan van Erp het plan november vorig jaar afblies.

Nieuw plan
Van Erp heeft nu een nieuw plan: hij wil de uitbreiding in drie fases realiseren. De eerste stap betreft onder andere het aanleggen van twee nieuwe par-3 holes en het verlengen van hole 6. Van Erp zal deze eerste uitbreiding zelf financieren. Als alles volgens plan verloopt, zal de aanleg van de eerste uitbreiding in het voorjaar van 2018 van start gaan.

In een verder stadium (uitbreiding 2) zal de accommodatie onder handen genomen worden, en er zijn plannen voor de aanleg van drie par-4 holes. De realisatie hiervan zal parallel lopen aan de eerste uitbreiding, mits de benodigde anderhalf miljoen euro en vergunningen verkregen worden. Mochten de eerste twee uitbreidingen gerealiseerd worden, dan zal in het laatste stadium gezocht worden naar financiering voor nog eens negen holes. Die stap is voorlopig echter nog niet aan de orde.

Bron: golfbaan Oijense Zij

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM