Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuw contract Golfclub Beveren en HGM

dinsdag 1 augustus 2017

Recent werd een nieuw onderhoudscontract afgesloten tussen Golfclub Beveren en Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM).

De overeenkomst beslaat het volledige onderhoud van de huidige golfbaan, inclusief geplande werkzaamheden en de uitbreiding met vier holes in 2018-2019. De aanbesteding werd gewonnen op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding, zo luidt de verklaring.

De baan van Golfclub Beveren, een links golfbaan, ligt in een natuurgebied met een hoog ecologische waarde. 'Dit vergt maximale prioriteit', vertellen de partijen. 'HGM heeft de nodige specialisten in huis voor het gebruik van de toegestane bestrijdingsmiddelen en zij volgen en implementeren steeds de laatste regelgeving.' Belangrijke punten zijn daarmee het (h)erkennen en aanpakken van schimmels, aaltjesaantasting, voedingstekorten, het bepalen van watergiften en het opstellen van bemesting- en gewasbeschermingsplannen.

Golfclub Beveren is opgericht in 1989 en werd in 2013 uitgebreid van 6 naar 9 holes. Het ligt te midden van de Antwerpse haven, waardoor zee- en binnenschepen naast het golfterrein varen. Met zicht op de Schelde doet de baan aan als een typische Engelse kustbaan. Op termijn wordt de baan uitgebreid naar 9+4 holes.

Op de foto: Mark van de Vijver namens Golfclub Beveren (l) en Hans Schaap van HGM

door Kelly Kuenen


REACTIES
Mike Peeters | 21 augustus 2017 | 13:31
"Met zicht op de Schelde doet de baan aan als een typische Engelse kustbaan "
ik heb deze baan al een aantal keren gespeeld maar kan mij toch niet echt vinden in deze regel.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM