Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Jacobsen brengt lithium naar de golfbaan

woensdag 9 augustus 2017

Jacobsen Eclipse 322
Onlangs schreef dit vakblad al over de E-Z-Go Elite: de eerste golfkar op lithium-batterijen. Er zijn echter al langer diverse lithium-aangedreven maaiers op de markt, gefabriceerd door Jacobsen.

Zo is de handgreenmaaier Jacobsen Eclipse 2 uitgerust met lithium-batterijen. Met minimaal drie maal de capaciteit ten opzichte van de loodzuur-variant is deze maaier een mooie toevoeging aan het elektrische pakket van Jacobsen.

Klaar voor de toekomst
Koploper op het gebied van elektrisch maaien in de golfwereld blijft vooralsnog de Jacobsen Eclipse 322. De driedelige greenmaaier is in zijn geheel elektrisch en kan een volledige golfbaan maaien. De machine kenmerkt zich door laag onderhoud (weinig draaiende delen) en het lage geluidsniveau. Door de elektrische aandrijving is de machine bovendien ook milieutechnisch gezien voordelig, wat het een machine maakt die klaar is voor de toekomst.

Pols Groep levert de Jacobsen-machines voor de Nederlandse markt. Pols toont de machines tijdens Groentechniek Holland op stand 1.29, veld A.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM