Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Data workshops NLadviseurs bekend

donderdag 2 november 2017

Dit najaar heeft NLadviseurs weer een drietal workshops op de agenda staan rondom het professioneel onderhouden van golfbanen. In de workshops wordt de nieuwe wet natuurbescherming behandelt ten tweede is er een workshop omtrent contractbeheer en tot slot een rondom boombeheer bij greens.

Workshop Wet natuurbescherming
In januari 2017 is de Nederlandse natuurwetgeving veranderd, diverse wetten zijn samengevoegd tot de Wet natuurbescherming. In deze workshop wordt behandeld welke veranderingen er hebben plaatsgevonden in de wetgeving en in welke situaties u te maken krijgt met de Wet natuurbescherming. Wat betekent dit voor de werkzaamheden op golfbanen? En wat vraagt de nieuwe Wet natuurbescherming nu van u als golfbaanbeheerder? Deze workshop is bedoeld voor greenkeepers, leden van de baancommissie, bestuur en management van golfbanen.

Datum:
Donderdag 16 november 2017
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Prijs: € 189,-
Locatie: Kennislandgoed Larenstein, Velp

Aanmelden kan hier.

Workshop contractbeheer
Hoe gaat u om met het spanningsveld tussen beschikbare budgetten en de gewenste baankwaliteit? Wat te doen wanneer een jaarplanning in de realiteit heel anders blijkt uit te pakken? Besteed u golfbaanonderhoud uit, of juist niet? Welke voor- en nadelen komen hier bij kijken? Bij contracten komt heel wat kijken. Ervaringsdeskundige Jos Opdam denkt graag met u mee.

Workshop
Aan het eind van de workshop heeft u inzicht in de zaken waarmee u rekening mee moet houden bij het aangaan of maken van contracten en andere bedrijfszaken die komen kijken bij het uitbesteden van beheer, bijzondere klussen of de aanleg van nieuwe holes. Deze workshop is bedoeld voor managers, hoofdgreenkeepers, baancommissieleden en bestuurders.

Datum:
Dinsdag 28 november 2017
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Prijs: € 189,-
Locatie: Kennislandgoed Larenstein, Velp

Aanmelden kan hier.

Workshop boombeheer
Bomen op het terrein zijn mooi en waardevol, maar wanneer ze door een storm of een andere oorzaak omvallen, kunnen ze voor grote problemen zorgen. Door goed boombeheer houdt u risico's in de hand. Door deel te nemen aan deze workshop leert u meer over het herkennen van de conditie van bomen en wat er allemaal komt kijken bij goed boombeheer.

Workshop
Met behulp van materiaal dat u tijdens de workshop aangeboden krijgt, leert u de verschillende levensfasen van bomen herkennen. Vervolgens weet u welke zorg past bij de specifieke fase.
Ook krijgt u een veldexcursie onder leiding van onze boomspecialist. Hij leert u aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe u de gezondheid van een boom kunt inschatten en welke beheermaatregelen u zou kunnen toepassen om risico's voor te zijn. Deze workshop is bedoeld voor hoofdgreenkeepers, leden van de baancommissie en management.

Datum:
Donderdag 14 december 2017
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Prijs: € 189,-
Locatie: Kennislandgoed Larenstein, Velp

Aanmelden kan hier.

door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM