Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Aha de Man neemt onderhoud op Golfbaan Delfland over

vrijdag 1 december 2017

Op de foto: Tinus Vernooij namens Golfbaan Delfland geflankeerd door Marc Jansen (L) en Eric Steehouwer (R) van Aha de Man
Liggend in de polders buiten Schipluiden ligt Golfbaan Delfland, ontworpen door golfbaanarchitect Gerard Jol. Golfbaan Delfland is met 36 holes een van de grootste golfbanen van Nederland. Aha de Man zal komende jaren het onderhoud voor Delfland gaan verzorgen. De keuze viel op Aha de Man vanuit meerdere aanbieders vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en het professionele plan van aanpak.

Werkwijze
Een onderhoudsbestek voor de komende jaren is samengesteld door Lambert Veenstra. (Veenstra Advies Bureau). Aha de Man werkt speciaal op golfbaan Delfland voor het baanonderhoud met een Baan Onderhoud Manager (B.O.M) die het gehele scala van werkzaamheden, materieel, Greendeal, personele bezetting, GPS-toepassingen en innovaties voor zijn rekening zal nemen. Brad Wainscott zal met zijn team het golfbaanonderhoud voor zijn rekening nemen en hij zal rechtstreeks aan de directie van Golfbaan Delfland rapporteren en hen ontzorgen.

Aha de Man heeft haar werkwijze gemoderniseerd. Zij geeft graag langere termijnadvies op het gebied van golfbaanonderhoud en renovaties en ontwikkelt samen met de opdrachtgever een toekomstvisie voor de golfbaan.

door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM