Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Exploitant gevonden voor failliete golfbaan Weesp

dinsdag 5 december 2017

De curator van het in financiële moeilijkheden verkerende Golfcentrum Weesp krijgt een nieuwe exploitant. De curator van de failliete golfbaan is met een nieuwe eigenaar tot een mondelinge overeenkomst gekomen, zo meldt het fd.

Curator Van Dijen benadrukt dat het om een mondelinge overeenkomst gaat en wil er verder niets over kwijt. Hij stelt dat het gaat om een partij die bekend is met de golfsector. Eerder lekte uit dat het zou gaan om een ondernemer die eerder betrokken was bij Golfbaan Regthuys in de Noord-Hollandse plaats Winkel.

Overname
Het in 1996 opgerichte Golfcentrum Weesp beschikt over een kleine baan met negen holes, die wordt bespeeld door Golfvereniging Weesp. De 400 leden tellende vereniging was ook geïnteresseerd om het complex over te nemen, maar de curator legde hun bieding naast zich neer.

Turbulente geschiedenis
De golfbaan in Weesp kent een turbulente geschiedenis; de ontwikkelaar ging al in 1996 direct bij de aanleg failliet. De uitvoerders besloten de bouw van de baan af te ronden en deze uiteindelijk zelf te gaan exploiteren.

Bron: Financieel Dagblad

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM