Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Davy Driesen Toro Greenkeeper Student of the Year

vrijdag 8 december 2017

De uitreiking van de Greenkeeper of the Year werd dit jaar vooraf gegaan door de uitreiking van de Toro Greenkeeper Student of the Year.

Greenkeeper Davy Driesen van de Koninklijke Limburg Golf Club (Houthalen – Helchteren) ging er met de titel vandoor. Het was de allereerste keer dat deze award voor aanstormend talent werd uitgereikt. Althans, in Nederland en België. Het initiatief draait namelijk al jaren, maar dit jaar mogen voor het eerst kandidaten uit Nederland en België meedoen.

De Toro Greenkeeper Student of the Year Awards
geeft jonge professionals de kans zich door middel
van een stage te verdiepen in het vak op een van
de oudste en meest prestigieuze banen ter wereld. Als winnaar heeft Driesen dan ook de eer vier weken volledig mee te draaien op de golfbanen van St. Andrews Links.

De jury bestond uit Niels Dokkuma (NGF), Mascha Smit (IPC Groene Ruimte), Sjaak Groen (Has Hogeschool), golfbaanarchitect Bruno Steensels en Philippe Mallaerts (Brabantse Golf).

In aanloop naar de voorbereiding reisde William Boogaarts onlangs af naar Schotland om te kijken hoe het er daar aan toe gaat. Aan Greenkeeper vertelde hij over zijn ervaring. Het artikel vind je hier.

door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM