Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Duurzaamheidslabel voor golfbaanaannemers

woensdag 13 december 2017

Tijdens het Nationaal Groen & Golf Symposium hebben drie golfbaanaannemers het Recognised Supplier Label voor 2018 ontvangen van de NGF.

Vertegenwoordigers van Oosthoek Groep, Vos Ruinerwold en H4a Groen kregen de bij het label behorende plaquette uitgereikt door Joris Slooten van de NGF.

Als eerste golforganisatie in de wereld heeft de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie onlangs in samenwerking met de Golf Environment Organization (GEO) een label ingevoerd voor bedrijven die op aantoonbaar duurzame wijze het onderhoud van golfbanen uitvoeren en die deze rol actief en transparant invullen.

'De bedrijven die golfbanen onderhouden, spelen een belangrijke rol in het Nederlandse duurzaam golf-programma', zegt Jonathan Smith, Executive Director van GEO. 'En het is geweldig om te constateren dat zij zo betrokken zijn. Deze bedrijven tonen een proactieve benadering bij de manier waarop zij hun beheer van banen opzetten en uitvoeren. Daarnaast dragen ze bij tot een bredere opleiding, grotere betrokkenheid van clubs en het delen van kennis in deze sector. Ook kunnen ze de in golf opgedane kennis in andere sporten in de praktijk brengen.'

Greenkeeper besteedde onlangs aandacht aan het Recognised Supplier Label. Het artikel vind je hier.

Bron: NGF

door Peter Jansen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM