Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Golfclub 't Zelle gekozen als golfbaan van het jaar

vrijdag 15 december 2017

Voorzitter Paul Baumann van 't Zelle neemt de bijbehorende cartoon in ontvangst (foto: Ronald Speijer)
In Noordwijk zijn gisteravond de winnaars van de Golf Awards bekendgemaakt. Golfclub 't Zelle won daarbij de prijs als golfbaan van het jaar.

Tijdens een feestelijke avond, gehouden in Huis ter Duin, werden verschillende spelers en banen in het zonnetje gezet in aanwezigheid van betrokken partijen uit de golfwereld. De Golf Awards zijn een initiatief van meerdere partners in de Nederlandse golfwereld onder leiding van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF).

Beste beoordeling

Golfclub 't Zelle werd gisteravond gekozen als golfbaan van het jaar 2017. De Gelderse club is een geo-gecertificeerde 18-holes baan die gelegen is tussen Hengelo en Ruurlo. De golfbaan heeft dit jaar de hoogste NPS-score behaald van alle deelnemende clubs en banen die gebruik maken van het programma 'Players 1st'. De net promoter score (NPS) wordt gebruikt om de klantloyaliteit te meten. Met de invoering van de enquêtetool van Players 1st, en door structureel golfers te betrekken in het beleid van de baan en club, is een belangrijke stap gezet in het klantvriendelijker maken van de golfbranche.

Overige prijzen
Anne van Dam werd voor de tweede maal uitgeroepen tot Nederlandse golfster van het jaar, terwijl Joost Luiten voor de achtste keer gekozen werd als golfer van het jaar. De overige vijf Golf Awards werden uitgereikt aan Lauren Holmey (golftalent van het jaar), Sander van Duijn (Golfprofessional van het jaar), Arjen Westeneng (vorige week al uitgeroepen als Greenkeeper van het jaar), Bob-Jan Dietrich (Fysiek beperkte golfer van het jaar) en Jan Kees van der Velden (Golfpersprijs van het jaar).

De Golf Awards worden mogelijk gemaakt door de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, de PGA Holland en de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties in samenwerking met verschillende commerciële bedrijven.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM