Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Partnerschap Vos Capelle en ICL Specialty Fertilizers

vrijdag 5 januari 2018

Vanaf 1 januari 2018 verzorgt Vos Capelle de distributie van de producten van ICL Specialty Fertilizers (ICL) in de sport-, golf-, en openbaar groenmarkten. Concreet betekent dit dat deze producten vanaf heden in Nederland bij zowel Vos Capelle als Prograss verkrijgbaar zijn.

Het veranderende klimaat, de groenere wet- en regelgeving (Green Deal Sportvelden) en de steeds
verder professionaliserende markt vragen om innovatieve producten en advies op maat. Door middel van een duurzaam samenwerkingsverband verwachten Vos Capelle en ICL voordelen te kunnen bieden aan de eindgebruikers in de sport-, golf-, en openbaar groenmarkten.

'ICL kiest voor Vos Capelle vanwege het brede netwerk, de specialistische kennis en service binnen de professionele groenmarkten. De hoogwaardige producten en het innovatieve karakter van ICL zijn voor Vos Capelle doorslaggevend geweest in het maken van deze strategische keuze', zo laten de bedrijven weten. 'Vos Capelle en ICL kijken uit naar de toekomst. Beide bedrijven staan dichtbij de markt en hebben de ambitie om innovatie producten en advies op maat te blijven leveren.'

Beide bedrijven zijn als standhouder aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM