Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Lozeman Tuinmachines importeur van compacttractoren Branson

dinsdag 6 maart 2018

Sinds begin februari heeft Lozeman Tuinmachines als importeur een nieuw tractormerk in het programma opgenomen: de Branson compacttractoren.

De Branson tractoren bieden een breed scala aanbouwmogelijkheden zoals frontladers, cabines, fronthefinrichtingen, en verstelbare trekhaken. Vanaf januari 2019 zullen opnieuw de emissie-eisen voor kleinere motoren worden aangescherpt. De Branson tractoren zullen aan deze eisen voldoen, waardoor de modellen klaar zijn voor de toekomst en de Europese markt.

Goed gevoel
Frits Lozeman over Branson: 'De nieuwe emissie-eisen brengen beweging in de markt voor tractoren. De fabrikanten moeten de productie aanpassen om hieraan te voldoen. Sommige merken vallen hierdoor af en anderen merken nemen deze plaats in. Branson is een van de merken die dat gat invult en aan de nieuwe emissie eisen voldoet. Ook qua prijs ligt deze tractor zeer goed in de markt. Door de verschillende aanbouwmogelijkheden, kwaliteit, eenvoud en de zeer aantrekkelijke prijs is dit een tractor waar wij een goed gevoel bij hebben.'

Branson biedt een leveringsprogramma van 21 tot en met 75 pk. Alle modellen zijn leverbaar met hydrostaat of versnellingsbak.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM