Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Golfbaan Weesp kiest voor Hollandsche Greenkeeping Maatschappij

woensdag 11 april 2018

V.l.n.r.: Friso Verhoeve, Hans Schaap en Gerhard van Galen
Hollandsche Greenkeeping Maatschappij zal voortaan het onderhoud gaan verzorgen op golfbaan Weesp.

De laatste maanden is er veel te doen geweest rond golfbaan Weesp, maar inmiddels is de golfbaan weer geopend. Eigenaren Gerhard van Galen en Friso Verhoeve van Golfbaan Weesp willen de baan in eerste instantie gereed maken voor de leden. 'Straks gaan we het clubgebouw met de negen holes en de driving range openstellen voor golfers, niet-golfers, zakelijke klanten en passanten. Het doel is dat iedereen zich weer thuis gaat voelen bij Golfbaan Weesp.'

Hollandsche Greenkeeping Maatschappij gaat het onderhoud van de baan uitvoeren. Marvin de Vink, die een aantal jaren ervaring heeft opgedaan op golfbaan The International, is aangesteld als hoofdgreenkeeper.

Drainage verbeteren
Golfbaan Weesp heeft gekozen voor HGM, omdat zij onder andere vanuit The International en Haarlemmermeersche Golfclub (beiden gelegen in de buurt) kort op de bal kunnen spelen. Belangrijk punt van aandacht is de drainage van de baan die de komende jaren zal moeten worden verbeterd. 'HGM heeft op het gebied van alle mogelijke drainagetechnieken veel ervaring in huis, wat ook deze golfbaan ten goede komt', aldus Friso Verhoeve namens Golfbaan Weesp. Ook de vaste teeboxen zullen op korte termijn worden vervangen door HGM.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM