Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

De Enk schaft Automower 550 aan voor Hooge Rotterdamsche

dinsdag 24 april 2018

Hoe zorg je ervoor dat ook moeilijk te maaien delen van een golfbaan voldoen aan de hoogste beeldkwaliteit? Daarvoor zet de Enk Groen & Golf op De Hooge Rotterdamsche de Husqvarna Automower 550 in.

Vooral green 18 was door de steile helling met bemande apparatuur slecht te maaien en dat kwam ook de veiligheid van de greenkeepers niet ten goede. De Husqvarna Automower 550 kan er een stuk beter uit de voeten. Die maait in alle weersomstandigheden en is geschikt voor hellingen tot 45 procent.

Data
De robotmaaier is uitgerust met GPS, zodat zijn locatie altijd te traceren is. Bovendien verzamelt hij, dankzij de ingebouwde bluetooth-sensoren, data over de staat van het gras. Beheerders kunnen aan de hand van die data beslissingen nemen over het onderhoud. De Automower 550 is geleverd door Meiburg Tuin- en Parkmachines.

Kwaliteit gewaarborgd
De aanschaf van de machine voor De Hooge Rotterdamsche sluit aan bij de visie van de Enk Groen & Golf. 'Dit is een mooie innovatie waar iedereen van profiteert: de golfbaan, de golfers én de greenkeepers', zegt exploitatiebeheerder Eric van Velzen. 'Het maaibeeld, de kwaliteit van de grasmat en de veiligheid van de greenkeepers is door de inzet van de Automower 550 gewaarborgd.'

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM