Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

GaLaBau gaat half september van start

woensdag 27 juni 2018

bron: N├╝rnbergMesse
De internationale groenbeurs GaLa Bau (Garten- und Landschaftsbau) vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 15 september in het Exhibition Centre in Neurenberg Duitsland. Hier zullen ruim 1.300 exposanten hun groene diensten en producten tonen, waarop ieder jaar zo'n 64.000 bezoekers af komen.

De beurs biedt een keur aan informatie over producten en diensten op het gebied van groen, infra en waterbouw. De beurs zal ook een inspiratiepark tonen; Garden of Dreams, hier laten diverse Duitse tuin- en landschapsarchitecten zich van hun beste kant zien.

Nederlands aandeel stijgt
Stefan Dittrich, directeur van GaLaBau is erg blij met hoe de ontwikkeling van de beurs verloopt. "GaLaBau 2018 blijft maar groeien, dit jaar voegen we nog een hal toe, hal elf." Dittrich vervolgt: "Daarnaast blijft het internationale aspect groeien van de beurs, het aantal Nederlandse exposanten is al met 50 procent gegroeid ten opzichte van 2016." Onder de Nederlandse exposerende bedrijven bevinden zich onder andere: John Deere, Greenmax, GKB machines, Aquaco en Redexim.

Greenkeeping
Hal 4a zal volledig zijn ingericht voor de golfbaan. Niet alleen machines en toepassingen voor baanonderhoud zijn aanwezig, maar ook de nieuwste graszaden, substraten en innovatieve irrigratiesystemen. Hal 4A is opnieuw de thuisbasis van de "Meeting Point Golf."

Inschrijven voor de beurs kan op de site van de GaLa Bau Beurs.

door Willemijn van Iersel


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM