Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Koninklijke Haagsche zoekt (aankomend) greenkeeper m/v.De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club
te Wassenaar zoekt op korte termijn

een (aankomend) greenkeeper m/v.

Onze golfbaan is aangelegd in 1938 en ligt in het duingebied. De baan staat zowel nationaal als internationaal hoog aangeschreven. Enige jaren geleden werden de greens en de tees gerenoveerd, op dit moment worden de bunkers onder handen genomen. Daarbij beheren wij een prachtig natuurgebied van bijna 60 hectare. De KHG&CC haalde recent het 3-jaarlijkse GEO-certificaat voor de derde keer.

Onlangs is in ons team van 8 greenkeepers een vacature voor een greenkeeper ontstaan. Wij zoeken daarom op korte termijn een gemotiveerde, enthousiaste medewerker om ons greenkeeperteam te komen versterken.

Wij zijn op zoek naar een collega met de onderstaande kenmerken:

-Veel affiniteit met ‘groen onderhoud’ en golf, die een opleiding tot greenkeeper of hovenier heeft afgerond of bereid is deze te gaan volgen.
-Werkervaring als (assistent) greenkeeper of hovenier.
-Teamspirit en in staat zelfstandig te werken.
-Een flexibele instelling (werktijden) en de bereidheid soms in weekenden en op feestdagen te werken.

De arbeidsvoorwaarden van de KHG&CC zijn uitstekend.

Wij verzoeken u vóór 31 januari 2017 een schriftelijke sollicitatie met een CV en referenties in te sturen naar de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club, ter attentie van de heer Ir. W.F.A. Röell, secretaris-administrateur, Groot Haesebroekseweg 22, 2243 EC Wassenaar.

Inlichtingen kunnen telefonisch worden ingewonnen bij de hoofdgreenkeeper, de heer W.P. Slats, of zijn waarnemer, de heer W.A. van Oosten, tel. 070 - 517 9829

VACATURES
GREENFORUM