Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Jean Heybroek zoekt Area Manager Groentechniek GolfBen jij de winnaar in sales die zich thuis voelt in de competitieve markt van Tuin & Parkmachines? Dan zijn wij zoek naar jou!

AREA MANAGER GROENTECHNIEK GOLF
Noordwest Nederland

Wat is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid en uitdaging?
Als Area Manager adviseer jij onze (toekomstige) klanten over het door ons gevoerde machine pakket met de intentie deze technisch hoogwaardige machines te verkopen. Dit doe je onder anderen door middel van een demonstratie. Onze klanten zijn golfbanen en aannemers die op golfbanen werkzaamheden verrichten. Wij zijn zeer klantgericht en gaan een langdurige relatie aan met onze klanten. Het is dan ook een van jouw taken om de bestaande relaties te beheren en uit te bouwen.

Wie ben jij?
- Je hebt een match met Golf;
- Je bent een resultaat gerichte teamplayer;
- Je bent flexibel en neemt initiatief;
- Je bent een doorzetter;
- Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit;
- Je bent een kei in het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties.

Wat heb je nog meer nodig?
- Een opleiding op MBO- of HBO-niveau;
- Ervaring in de verkoop van tuin & park machines;
- Een rijbewijs B;
- Ervaring met Microsoft Office Pakket
- Een goede beheersing van de Engelse taal;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?
- Een gave baan waar wij werken met A klasse machines;
- Zelfstandige en verantwoordelijke functie;
- Vakinhoudelijke uitdagingen
- Een enthousiaste en informele werksfeer met leuke collega’s;
- Marktcomfort salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Wil je meer weten?
Dan willen wij jou verwijzen naar onze website: www.jeanheybroek.com. Daarnaast kun je tijdens kantooruren bellen naar tel. 030 – 6394611 en vraag dan naar Jan Plooij. Hij zal je alle ins en outs vertellen over deze functie.

Wie zijn wij?
Jean Heybroek is in 1900 opgericht. Het bedrijf richtte zich toen op de import van tuinmachines en gereedschappen. Sindsdien worden producten geïmporteerd uit de Verenigde Staten. Een bedrijf met diepe wortels in de groenvoorziening. Echter vele andere soorten machines voor uiteenlopende markten vinden hun weg naar de markt in Nederland, België en Luxemburg. Jean Heybroek kenmerkt zich in de distributie van hoogwaardige machines met een hoge toegevoegde waarde.

Jean Heybroek heeft 3 divisies welke zich met uitgekiende assortimenten richten op de markt. Iedere divisie heeft zijn eigen opgeleide en toegewijde productmanagers en vertegenwoordigers. Deze divisies worden ondersteund door een moderne werkplaats, een uitgebreid onderdelen magazijn en een mobiele servicedienst. En in de divisie groentechniek staat de allerbeste dealerorganisatie van Nederland paraat om de klant in iedere regio van dienst te kunnen zijn.

Jean Heybroek maakt deel uit van de Royal Reesink Groep te Apeldoorn en opereert in Nederland vanuit Houten; de belangen in België en Luxemburg worden door Packo Green te Zedelgem en Ciney behartigd.


NB: Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

VACATURES
GREENFORUM