Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene Pluim voor Bras Fijnaart tijdens 60-jarig jubileum

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Guus van Rijswijck, woensdag 20 september 2017
36 sec


Afgelopen donderdag 14 september heeft Bras Fijnaart het 60-jarig jubileum gevierd. De groenvoorziener kijkt terug op een zeer geslaagde en vooral gezellige dag.

Voor de festiviteiten had het bedrijf een van de loodsen omgebouwd tot feesttent, waar vanaf de vroege middag zo'n tweehonderd relaties en vijftig medewerkers werden ontvangen. Een aantal inspirerende sprekers was uitgenodigd, onder wie Egbert Roozen (VHG), Arjan Knottnerus (Fieldturf Benelux) en wethouder Thomas Zwiers van de gemeente Moerdijk.

Duurzaam ondernemen

Tijdens het symposium mocht Bras Fijnaart de Groene Pluim in ontvangst nemen. Deze uitreiking heeft als doel om bedrijven erkenning te geven voor hun inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen. De accreditatiecommissie liet weten dat Bras Fijnaart een koploper is binnen de groenbranche, omdat het bedrijf voorop loopt bij zowel arbeidsparticipatie, energiebesparingen en -transitie. Het bedrijf laat weten zich actief in te zetten om werklozen op te leiden en te behouden voor het werk in de groene ruimte. Ook zorgen 124 zonnepanelen naar eigen zeggen voor een duurzame energievoorziening en heeft het bedrijf plannen om aan de biobased industrie te leveren.
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER