Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Cub Cadet testen tijdens de GTH Demo-Doe-Dag

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Linde Kruese, donderdag 20 juni 2019
58 sec


Het Amerikaanse merk Cub Cadet zal op 2 juli aanwezig zijn op de GTH Demo-Doe-Dag Maaien bij Fort Vechten in Bunnik. Cub Cadet ontwerpt, ontwikkelt en bouwt sinds 1961 tuin- en parkmachines voor professionals en particulieren. Tijdens de Demo-Doe-Dag zal Cub Cadet drie machines presenteren.


De Z1 122 Zero-Turn maaier heeft een Kohler EFI-motor. Daardoor is dit model uit de pro-serie krachtig en economisch. Het brandstofverbruik is 25 procent lager in vergelijking met andere motoren met dezelfde capaciteiten. Met het gelaste maaidek met een maaibreedte van 122 cm bereikt de maaier professionele resultaten.

Op afstand communiceren
XR3 robotmaaier uit de Enduro Series heeft twee 200 Watt borstelloze motoren, een zwevend maaidek, randmaaien, twee robuuste stalen messen en met een maaibreedte van 56 cm is hij de snelste in zijn klasse. Het is mogelijk om op afstand met de maaier te communiceren middels de Roboconnect-module.

3-in-1 systeem
Accumaaier LM3 E40 80V uit het 80V programma van Cub Cadet levert prestaties als een verbrandingsmotor, maar dan zonder het lawaai en de uitlaatgassen. Compact, wendbaar en voorzien van Boosted Airflow Technology voor een optimaal transport van maaisel naar de opvangzak. Het is een 3-in-1-systeem: achteruitworp, opvangen en mulchen. De snellader zorgt ervoor dat de accu in een uur weer is opgeladen.

Tijdens de Demo-Doe-Dag zullen de vertegenwoordigers van Cub Cadet u voorzien van alle mogelijk informatie en natuurlijk kunt u de producten zelf uitproberen.

Aanmelden?
Op dinsdag 2 juli organiseren de vakbladen Stad+Groen en De Hovenier, in samenwerking met de GTH beursorganisatie, in aanloop naar Groen Techniek Holland 2019, een GTH Demo-Doe-Dag met als centrale thema: maaien. Deze maaidag word op gehouden op een fantastische locatie: Fort Vechten in Bunnik. Aanmelden kan via gthdemodoedagen.nl. Deelname is gratis.




Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER