Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Pols aangesteld als distributeur voor Ransomes en Jacobsen in België en Luxemburg

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, dinsdag 1 maart 2022
45 sec


Pols Zuidland is per 1 maart 2022 aangesteld als distributeur voor de professionele maaimachines en onderdelenleverantie van Ransomes en Jacobsen in België en Luxemburg en neemt deze taak, in goed overleg over van de Firma Thomas in Merchtem.


Pols is per 1 maart 2022 aangesteld als distributeur voor de professionele maaimachines en onderdelenleverantie van Ransomes en Jacobsen in België en Luxemburg en neemt deze taak, in goed overleg over van de Firma Thomas in Merchtem. Firma Thomas zal verdergaan als dealer voor klanten in haar eigen regio. Pols heeft al jarenlange ervaring op de Nederlandse markt met Ransomes en Jacobsen producten en ondersteunt deze producten met een telefonische helpdesk, een webshop voor wisselstukken en een professioneel geoutilleerde werkplaats.

De komende maanden zal Pols het dealernetwerk in België en Luxemburg verder gaan invullen en zal een lokale vertegenwoordiger worden aangesteld. Het import omvat naast de merken Ransomes en Jacobsen tevens de voertuigen van de merken E-Z-GO en Cushman.

Het toekomstige adres voor de Belgische en Luxemburgse relaties is:
Nijverheidsstraat 34
8760 Meulebeke
België

Directeur Frank Thomas van de firma Thomas: 'Wij hebben deze keuze gemaakt omdat wij ons meer willen concentreren op onze andere merken als Redexim en New Holland en Timberwolf. Dat laatste merk doen we overigens ook voor Nederland.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER