Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Amerikaanse golfindustrie biedt greenkeepers trainingsprogramma

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, dinsdag 21 juni 2022
52 sec


In Amerika kunnen assistent-hoofdgreenkeepers solliciteren naar een plek op de Green Start Acedemy. Daar start op het Pinehurst Resort in North Carolina in december een nieuwe cursus over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.


De cursus wordt aangeboden door John Deere, Bayer en Rain Bird. De focus ligt op loopbaanontwikkeling. Zaken als het in evenwicht brengen van een budget, het opstellen van cv's en tips voor netwerken komen aan bod.

'Het succes dat de afgestudeerden van de Green Start Academy tijdens hun loopbaan hebben geboekt, is verbluffend'

'Het succes dat de afgestudeerden van de Green Start Academy tijdens hun loopbaan hebben geboekt, is verbluffend', zegt Robert Schmidt, Global Manager of Market Development & Strategy van John Deere Golf. Green Start Academy zal vijftig van de slimste assistent-hoofdgreenkeepers uit heel Noord-Amerika uitnodigen naar Pinehurst voor deze educatieve bijeenkomst en netwerkervaring. Van de lezingen en rondetafelgesprekken met de topleiders in de golfindustrie tot de uitwisseling van best practices, Green Start biedt assistenten kennis en tips die essentieel zijn voor hun professionele groei.

Unieke combinatie

Dit exclusieve trainingsprogramma biedt een platform dat de deelnemers persoonlijk succes kan brengen, terwijl het ook de volgende generatie van leiders in de graszodenindustrie met elkaar verbindt en de golfindustrie ondersteunt. 'We zijn er trots op dat we onze samenwerking met John Deere en Rain Bird nog een jaar kunnen voortzetten op Pinehurst via een programma waarvan de unieke combinatie van mentorschap en ontwikkelingstraining een blijvende en positieve impact heeft gehad op de sector', aldus Will MacMurdo, hoofd van de Amerikaanse Turf & Ornamentals business voor Bayer.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER