Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene transfers van november

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, dinsdag 1 november 2022
92 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Ook een vermelding in deze rubriek? Stuur een mail (met een foto) naar redactie@nwst.nl.


Elco van Uden verwelkomt Bert van Gils (r) bij GreenMax
Elco van Uden verwelkomt Bert van Gils (r) bij GreenMax

David Ceuleers is bij Pols begonnen in de functie van productspecialist voor het merk Kioti in de Benelux.
Marc Reuter senior was tientallen jaren een vaste waarde als het ging om Pols Zuidland en de merken Ransomes en Jacobsen en de laatste jaren voor de houtversnipperaars van TS Industrie. Hij kan met een gerust hart van zijn welverdiende pensioen genieten, want zijn zoon Marc Reuter junior zet het goede werk voort.
 
De afdeling Duurzaam beheer van de NGF is uitgebreid met een nieuwe medewerker: Louise Bienfait. Zij is ecoloog en haar functie is adviseur duurzaam beheer. Greenkeepers en golfbanen kunnen een beroep op haar kennis doen. Eerder werkte ze bij het ecologisch adviesbureau Buiting Advies waar ze zich specialiseerde in de habitat van Nederlandse golfbanen.
 
Het Boomfeestdag-team wordt versterkt met Angela Knook. Ze werkte de afgelopen acht jaar als Boswachter Publiek in de Biesbosch. Als kind deed ze zelf mee met de Boomfeestdag, nu staat ze klaar om met basisschoolleerlingen in heel Nederland bomen aan te planten.
 
Met bijna veertig jaar ervaring als adviseur bij verschillende straat-, park- en laanboomkwekerijen is boomdeskundige Bert van Gils toegetreden tot GreenMax, waar hij verantwoordelijk wordt voor adviezen over duurzame, boomkundige oplossingen in de openbare ruimte.
 
Na bijna drie jaar als scholingsconsulent te hebben gewerkt bij Talentboom Boomkwekerij gaat Robert Soesman aan de slag bij Actor, Bureau voor sectoradvies in de groene en agrarische sector in de functie Beleidsadviseur Arbeidsmarkt.
 
David Ceuleers is bij Pols begonnen in de functie van productspecialist voor het merk Kioti in de Benelux. Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en is de opvolger van Peter Jansen die zich voortaan focust op de merken Ransomes Jacobsen en Wessex International.
 
Pieter Teunis Hoogland verruilt na 16,5 jaar Vredo Dodewaard voor een nieuwe uitdaging als sales director van Van Vuuren machines.
 
Koppert maakt de benoeming bekend van Pieter van Dongen als Teamleider Sierteelt bij Koppert Nederland.
 
Na bijna 24 jaar in diverse functies werkzaam te zijn geweest in de Gemeente Nijkerk, maakt Simon Meere de overstap naar Greenengineers als omgevingsmanager.
 
Dat Greenengineer groeit als kool, blijkt er ook uit dat Twan van den Berg recentelijk begonnen is als werkvoorbereider.
 
Günther Rutten is per 1 november begonnen bij het IPC Groene Ruimte als senior consulenttrainer. Günther was werkzaam hiervoor als vakspecialist groen bij de gemeente Gemert-Bakel.
 
Evelien Romme is 1 november begonnen als groenbeheerder bij de gemeente Hilvarenbeek Hiervoor werkte Evelien bij boomkwekerij Van den Berk als adviseur.
 
 


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER