Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

René van der Mespel genomineerd voor titel Toro Greenkeeper Student Greenkeeper of the Year 2022

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, dinsdag 1 november 2022
46 sec


René van der Mespel is toevallig in het vak beland toen hij als loonwerker in gesprek raakte met een greenkeeper en geïnteresseerd raakte in het vak van greenkeeper.


Nu werkt hij namens De Ridder op de golfbaan Kagerzoom. Met zijn kennis van machines en techniek doet hij in de wintermaanden het onderhoud van de machines van zijn werkgever. Hij geniet van het werken in het groen en is van plan om in de nabije toekomst de opleiding tot hoofdgreenkeeper te volgen.

Green Gala
De bekendmaking van de winnaar is tijdens het Green Gala op 23 november in congrescentrum 1931 in 's Hertogenbosch. Het is een hybride evenement waarvoor belangstellenden zich kunnen aanmelden. Aanmelden kan op twee manieren: om het evenement online bij te wonen, is dit gratis (klik hier) en wie fysiek aanwezig wil zijn, betaalt 75 euro (klik hier).
De bekendmaking van de winnaars start om 16.00 uur. Eerst wordt de Toro Student Greenkeeper of the Year gekozen en daarna is de uitreiking van Greenkeeper of the Year en Fieldmanager of the Year. De bijeenkomst wordt afgesloten met een walking dinner en een borrel.

De organisatie is in handen van de vakbladen Greenkeeper en Fieldmanager in samenwerking met de sponsors Jean Heybroek (Toro), DLF, Expoline en ICL.


LEES OOK
'Op elke baan leer je weer wat nieuws'
19-09-2022 | ARTIKEL
289 sec


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER