Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

John Deere presenteert elektrische golfmachines

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, woensdag 5 april 2023
93 sec


John Deere breidt elektrificatie en connectiviteit uit naar zijn nieuwe golfmachines en biedt zijn klanten de mogelijkheid om milieuvriendelijker en duurzamer te werken zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De nieuwe volledig elektrische en hybride John Deere ECutTM modellen zijn, net als de meeste John Deere golfmachines, voorzien van connectiviteit als nieuwe standaard.


De nieuwe volledig elektrische 185 E-CutTM en 225 E-CutTM handgreenmaaiers

Met zijn bijna geruisloze werking breidt de John Deere E-CutTM handgreenmaaier de werkdag uit, waardoor 's morgens vroeg of 's avonds laat werken mogelijk is. Tegelijkertijd is gebruik van brandstof en motorolie niet meer nodig. Een van de belangrijkste componenten van de elektrificatie is een betrouwbare accu. De John Deere E-CutTM handgreenmaaiers kunnen ongeveer 4.650 m² bestrijken met één lading van hun 58-volt lithium accu en een capaciteit van 3,2 kWh.
Beide machines hebben een geavanceerd TechControlTM display, waarmee de gebruiker de maaifrequentie onafhankelijk van de maaisnelheid kan instellen. Ze bieden ook 10 stuurhoogteposities, vooruit/achteruitverstelling en een voor de industrie unieke en een exclusieve keuze voor de afsluitende ronde voor maximaal comfort en gemak bij het werken en draaien. De 185 E-CutTM heeft een maaibreedte 46 cm (18 inch), terwijl de grotere 225 E-CutTM een maaibreedte biedt van 56 cm (22 inch).


De nieuwe Hybrid 6700A E-CutTM en 7700A E-CutTM fairwaymaaiers

De elektrische maaiunits op de nieuwe John Deere Hybrid Fairway Mower besparen tot 30% brandstof en verminderen het geluidsniveau, zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Door het vervangen van meer dan 150 hydraulische zwakke punten is de kans op lekken met 90% verminderd. Maaien in moeilijke omstandigheden of verticuteren kan met gemak worden uitgevoerd. De LoadMatchTM functie vertraagt de rijsnelheid wanneer de motor zwaar belast is, zodat de maaifrequentie constant blijft en de maaikwaliteit altijd voorop staat. De 6700A E-Cut is een driewielige hybride fairwaymaaier met een uitstekende wendbaarheid in krappe bochten. Beide modellen breiden het John Deere assortiment uit en bieden een milieuvriendelijkere manier van werken.


Connectiviteit in de basis van de golfuitrusting

John Deere is al vele jaren toonaangevend op het gebied van connectiviteit voor landbouwmachines. Nu kunnen ook golfklanten profiteren van connectiviteit in de golfuitrusting en het John Deere Operations CenterTM. In 2023 zal John Deere connectiviteit standaard introduceren op een meerderheid van de golfmachines. Het zal dienen als beheertool voor de gehele vloot, waarbij zowel de huidige als de geregistreerde machinelocaties worden getoond. Machinegebruik, brandstofniveaus en diagnostische foutcodes worden nauwkeurig gedocumenteerd. Bovendien is het mogelijk waarschuwingen te ontvangen als de machines buiten hun gebruikelijke omgeving of op ongebruikelijke tijden worden gebruikt. De software is gratis beschikbaar voor mobiele apparaten en op het web.
Met de nieuwe golfmachines is John Deere een pionier op het gebied van connectiviteit. De nieuwste technologie en de bekende betrouwbaarheid van John Deere-machines zullen ook in de toekomst voor meer efficiëntie en kwaliteit zorgen.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER