Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene Transfers van mei

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 5 mei 2023
59 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers.

Rutger Hornikx verlaat van Berkel om zijn rol als consultant verder uit te bouwen
Rutger Hornikx verlaat van Berkel om zijn rol als consultant verder uit te bouwen

Na zo'n zes jaar verlaat Rutger Hornikx Van Berkel Groep. Hornikx gaat verder als zelfstandig consultant voor diverse ondernemers en overheidsinstellingen als sparring partner op het gebied van (boom)teelt, (klimaatadaptieve) inrichting openbare ruimte en hoveniersbedrijven. Zijn werk als consultant voor het Air-pot systeem zet hij voort.
 
Smits Boomkwekerij verwelkomt Thomas van Looveren, die zijn sporen al heeft verdiend in de sector. Hij wordt samen met collega Stijn De Tollenaere verantwoordelijk voor Verkoop in België en Franstalige landen. Van Looveren werkte eerder bij Boot & Dart.
 
Marketingmanager Jarno Daamen verlaat De Wild, collega Diana De Keijzer neemt zijn werkzaamheden over. Welke nieuwe uitdaging Daamen oppakt is de redactie onbekend.
 
Floriway heeft vanaf 15 mei 2023 met Gertjan Breij een nieuwe Algemeen Directeur in huis. Hij volgt Toon Vos op, die voorlopig aanblijft als adviseur. Gertjan Breij was tot voor kort werkzaam bij Geodis als Managing Director.
 
Mart Slingerland van Lensli Substrates gaat eind april met pensioen. Als zoon van de grondlegger van Slingerland Potgrond is hij volgens de collega's bij Lensli 'een wandelende substraat-encyclopedie met veel kennis en kunde over verschillende teelten en grondstoffen.'
 
Wie ook met pensioen gaat is Pieter van Berchum, hij neemt hierdoor afscheid van branchevereniging AVAG en zijn taak als operationeel directeur bij Gakon Horticultural Projects. Menno van den Brink, technisch directeur bij Van der Hoeven Horticultural Projects en Enthoven Techniek, gaat van Berchum opvolgen binnen AVAG.
 
Johan Schotanus heeft per 1 april de overstap gemaakt als Accountmanager bij ECOstyle naar Aeres Agree als Consultant werving & selectie voor de Groene Ruimte en Milieu in Velp.
 
 
 


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Demodagen over automatisering op de golfbaan
woensdag 19 juni 2024
t/m dinsdag 25 juni 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
dinsdag 8 oktober 2024
t/m dinsdag 8 oktober 2024
NGA Ladies Only Day op Sallandsche Golfclub De Hoek
maandag 21 oktober 2024
t/m maandag 21 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER