Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

HAS green academy verzorgt opleiding tot expert natuurgras

AGENDA
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, woensdag 10 mei 2023
43 sec


Aan HAS green academy start dit najaar de opleiding tot expert natuurgras. De opleiding is ontwikkeld voor beheerders van sportvelden en hoofdgreenkeepers met de ambitie zich te professionaliseren op hbo-niveau.


De praktijkgerichte opleiding Expert natuurgras is opgedeeld in twee cursussen, die ook los van elkaar gevolgd kunnen worden. Wie het diploma Expert natuurgras op zijn cv wil hebben staan, kan deelnemen aan het diplomatraject (de proeve van bekwaamheid).

Fundamentele kennis over de eigenschappen van gras en de bijbehorende toplaag komt aan bod. Ook beschikken deelnemers na afloop over inzicht en de vaardigheden om bij een probleem in de grasmat gestructureerd tot de oorzaak te komen. Kennis en vaardigheden om een onderzoeksplan en adviesrapport voor een praktijkprobleem op te stellen en uit te voeren worden ook aangeleerd.
Op basis van die kennis en inzichten over gras, probleemanalyse en opzet en uitvoering van praktijkonderzoek, kunnen deelnemers uiteindelijk zelf aan de slag met een concreet onderzoeksplan om voorkomende problemen met de juiste maatregelen op te lossen.


Aanmelden

De opleiding start op 28 september 2023 en bestaat uit tien bijeenkomsten in een periode van ongeveer zeven maanden. Aanmelden kan via de website van HAS green academy. Op deze website is bovendien meer informatie te vinden over toelatingseisen, kosten en de inhoud van de cursus.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER