Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Terugblik Gras Innovatie Dag: groots genieten voor 'grasgekken'

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, maandag 12 juni 2023
53 sec


Bezoekers van de Gras Innovatie Dag konden bij de entree een sticker krijgen met de tekst 'Gek op gras'. Organisator uitgeverij NWST had deze stickers speciaal voor deze dag laten maken om nog maar eens te onderstrepen dat gras en alles wat hiermee te maken heeft centraal stonden.


Verdeeld over twee voetbalvelden op sportpark Zuilen vertelden de deelnemers over hun producten en machines. Veel machines werden gedemonstreerd en konden door bezoekers zelf getest worden. Niemand keek dan ook op van een snel voorbijrijdende zeroturnmaaier of een autonoom rijdende maairobot of belijningsrobot.

Het team van HI Sports ging uiteindelijk naar huis met de schaal die behoort bij het winnen van de Gras Innovatie Award. De HiPSter ontving de meerderheid van de stemmen in deze verkiezing. DrainTalent eindigde als tweede en de Ariens Zenith E Eco van Helthuis Tuin en Parkmachines werd derde.

Alberto Palsgraaf was binnen uitgeverij NWST, samen met eigenaar Hein van Iersel, de drijvende kracht achter deze dag. 'Ik kijk terug op een mooie dag. Het weer werkte gelukkig ook mee om er een geslaagd evenement van te maken. Er heerste een goede sfeer en er waren veel innovaties te bewonderen.' De deelnemende standhouders hebben na afloop een enquĂȘte toegestuurd gekregen om hun mening over de dag te peilen. Voor Palsgraaf staat al vast dat de dag voor herhaling vatbaar is.

Nagenieten

Wie de dag niet bezocht, kan onderstaande aftermovie en de foto's bekijken om een indruk te krijgen van de sfeer op deze Gras Innovatie Dag. Voor de 250 bezoekers en standhouders een mooie mogelijkheid om nog even na te genieten.
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Drie gratis masterclasses 'Grip op de Grasmat'
dinsdag 17 september 2024
t/m woensdag 2 oktober 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
maandag 7 oktober 2024
t/m maandag 7 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER