Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Hoog niveau op warme 33ste Barenbrug/Redexim Golfdag

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nancy Stevens, donderdag 15 juni 2023
71 sec


Een deel van greenkeepend Nederland kwam op 12 juni bijeen tijdens de 33ste Barenbrug/Redexim Golfdag op Golfbaan Heelsum. Ondanks het warme weer was het spel van hoog niveau, met als een van de hoogtepunten een hole-in-one.


De dag werd afgetrapt door Olaf Bos van Barenbrug, die een mooi beeld schetste van hoe grastechnologieën tot stand komen en hoe het bedrijf grasoplossingen ontwikkelt. Vervolgens nam Dirkje van der Ven, gedragspsycholoog, het woord. Van de Ven nam het publiek mee in de wereld van gedragsbeïnvloeding. Het menselijk gedrag werd onder de loep genomen op een confronterende en humoristische wijze.

Groepsfoto

Vervolgens verplaatste de groep zich naar buiten voor de groepsfoto en een uitgebreide demo van Redexim. Zij demonstreerden de Top-Brush 6000. Deze machine is ideaal voor ziektebestrijding, het inborstelen van topdressing-materialen, voor de voorbereiding op het maaien, sweepen en algemene oppervlaktebehandeling. De Top-Brush is onder andere ingezet tijdens de voorbereiding naar de KLM Open op Bernardus en de Ryder Cup op Marco Simone in Italië.


Om 12.00 uur was het tijd voor de snikhete shotgun. In de baan waren er gelukkig genoeg versnaperingen te vinden bij de standjes van de sponsoren Barenbrug, Redexim, ICL, Aquaco en Olmix Group. Het spel was ondanks de temperatuur van een hoog niveau en de sfeer was top. Er is door Marco Blom zelfs een memorabele hole-in-one geslagen. Na de wedstrijd is er uitgebreid geborreld en nagepraat.

Cees de Bree-prijs

Tijdens de prijsuitreiking zijn de beste spelers nog even letterlijk in het zonnetje gezet. Ook is er even de tijd genomen om de Cees de Bree-prijs uit te reiken. Dit jaar werd de prijs overhandigd aan Marco Wouters van Golfpark Groendael in Wassenaar voor zijn imposante carrière op verschillende golfbanen in binnen- en buitenland. Hij is zich door de jaren heen blijven ontwikkelen en is een ware toevoeging aan de sector. Tot slot hebben de deelnemers genoten van een heerlijke barbecue in het avondzonnetje.


Uitslag Redexim Cup

1ste Prijs: Hendrik Swinkels
2de Prijs: Madelon Barenbrug
3de Prijs: Marco Blom
Neary Dames/Heren: Marco Blom

Uitslag Barenbrug Cup

1ste Prijs: Dennis van den Dries
2de Prijs: Paul Bekkers
3de Prijs: Albert Timmerman
Neary Dames/Heren: Gerben de Kievit

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER