Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Zet de greenkeepers in het zonnetje

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, dinsdag 12 september 2023
31 sec


Vandaag is het internationale 'Thank a Greenkeeper Day'

Om greenkeepers in het zonnetje te zetten heeft Fegga, de overkoepelende organisatie van greenkeepersassociaties in Europa dinsdag 12 september uitgeroepen tot de internationale 'Thank a Greenkeeper Day'. Op sociale media verschenen al vroeg de eerste berichten om greenkeepers te bedanken.

(Illustratie: Fegga)
(Illustratie: Fegga)

Fegga (Federation of European Golf Greenkeepers Associations) organiseert in samenwerking met greenkeepersassociaties een dag als waardering voor de greenkeepers die het mogelijk maken dat er altijd gespeeld kan worden. Op de 'Thank a Greenkeeper Day' wordt iedereen gestimuleerd om de greenkeepers van hun baan te bedanken.

Alle organisaties die aan de dag deelnemen - waaronder de Belgische GAB en Nederlandse NGA - vertegenwoordigen ruim 31.000 golfbaanprofessionals uit 78 verschillende landen. Op de dag wordt via mediakanalen en sociale media het werk van greenkeepers uitgelicht.

Een voorbeeld van een bericht op Facebook van Golf Club Havelte: 'Vandaag staan onze greenkeepers in het zonnetje want het is Thank a Greenkeepersday. Mannen van Vos Golf & Sport BV heel erg bedankt voor jullie prachtige werk bij Golf Club Havelte.'

Hashtags

Steunbetuigers kunnen op sociale media gebruikmaken van hashtags #ThankAGreenkeeper. Op deze speciale bedankdag werden vorig jaar via socialemediakanalen meer dan 10 miljoen volgers over de hele wereld bereikt.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER