Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Viertal in race voor titel Greenkeeper of the Year 2023

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, donderdag 5 oktober 2023
65 sec


Wie wordt opvolger van Marco Blom?

De greenkeepers Tristan van Dijken, Pieter van der Stock (B), Jeroen Brouwer de Koning en Lee Lenox zijn de genomineerden voor de titel Greenkeeper of the Year 2023. Op het tweede Green Gala wordt bekendgemaakt wie deze titel een jaar lang mag dragen.

Jeroen Brouwer de Koning, Lee Lenox, Pieter van der Stock en Tristan van Dijken
Jeroen Brouwer de Koning, Lee Lenox, Pieter van der Stock en Tristan van Dijken

In eerdere berichtgeving op deze website werden per abuis slechts drie genomineerden genoemd. Er zijn echter vier genomineerden dit jaar. Een organisatorische communicatiefout is de oorzaak van deze verkeerde berichtgeving. Excuses voor de verwarring.

De verkiezing van de Greenkeeper of the Year is een jaarlijks hoogtepunt van vakblad Greenkeeper. Vorig jaar was Marco Blom de winnaar. Het is dus nu de vraag wie van de vier genomineerden in zijn voetsporen treedt.

Lee Lennox werkt bij golfbaan Stippelberg als hoofdgreenkeeper en geeft leiding aan een team van vijf medewerkers. Jeroen Brouwer de Koning werkt als hoofdgreenkeeper op Golfclub Heelsum. Pieter van der Stock werkt als hoofdgreenkeeper bij Executive Club Private Golf Zwijnaarde. Tristan van Dijken is hoofdgreenkeeper op Anderstein en een pleitbezorger voor meer biodiversiteit.


Meer informatie

De vier genomineerden worden in de vijfde uitgave van vakblad Greenkeeper uitgebreid voorgesteld. De jury kiest uiteindelijk de winnaar tijdens het Green Gala op 22 november. Voor meer informatie over dit feest en alle genomineerden: kijk op green-gala.nl.


LEES OOK
Alle winnaars gaan op studiereis naar Portugal
26-10-2023 | ARTIKEL
164 sec

Aanmelden

Aansluitend op de uitreikingen is er een borrel en walking dinner voor alle aanwezigen. Hierbij zijn alle genomineerden aanwezig, sponsoren, juryleden en vertegenwoordigers van de verschillende brancheorganisaties.
Aanmelden voor het Green Gala kan via dit formulier. De kosten voor het bezoeken van het Green Gala zijn €195 ex. BTW.

Live stream
De uitreiking vindt plaats in 's Hertogenbosch, maar je kunt het Green Gala ook gratis online volgen. Via dit inschrijfformulier ben je verzekerd van (gratis) online toegang bij de uitreiking Toro Student Greenkeeper of the Year, Greenkeeper of the Year, Fieldmanager Student of the Year en Fieldmanager of the Year. Het programma voor de uitreiking begint om 16:00 uur.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Rein Nobel
zaterdag 7 oktober 2023
En we presteren het weer om er een hoofdgreenkeeper of the year verkiezing van te maken.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER