Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

(Aankomend) greenkeeper bij ‘De Pan’

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 19 oktober 2023
46 sec


De Utrechtse Golfclub 'De Pan' is op zoek naar een fulltime (aankomend) greenkeeper

Onze golfbaan ligt midden in het Panbos bij Zeist. Het is een prachtig onderhouden baan op de uitlopers van de Utrechtse heuvelrug met naast bos veel heide. Niet voor niets behoren wij volgens top50golf.nl tot de 2 mooiste banen van Nederland en volgens golfworldtop100.com tot de 3 mooiste banen van het continent Europa. Iets waar wij trots op zijn en graag zo willen houden.


Ons greenkeepersteam, bestaande uit 7 enthousiaste collega's, zoekt versterking.
Samen verzorg je het onderhoud van een 49 ha groot terrein, bestaande uit een 18- holes baan met een driving range en een oefenbaan. Wij voeren alle facetten van terreinonderhoud in eigen beheer uit, ook van de direct omliggende natuur en bos. Hiervoor hebben wij de beschikking over een uitgebreid machinepark. Daarnaast wordt zelf golfen gestimuleerd, met al je collega's speel je bijna maandelijks een (maandbeker)wedstrijd.


Wij zoeken bij voorkeur met enige ervaring in de groensector. Vereist is een flexibele instelling ten aanzien van werktijden (soms ook in het weekend). Salariëring is conform de CAO golfbranche.

Wil je ons team komen versterken stuur dan je CV en motivatiebrief per mail naar: secretariaat@ugcdepan.nl gericht aan de heer H.D.W.M. van de Pavoordt, baancommissaris.
Na een positief bericht kun je snel aan de slag.


Wil je eerst meer informatie, bel dan 030 - 6969120 om te worden doorverbonden met onze hoofdgreenkeeper Mark Lampe of mail naar greenkeeper@ugcdepan.nl

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER