Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene transfers van mei

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, maandag 6 mei 2024
62 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Maud van Well
Maud van Well

Marcel van Raaij is per 15 juni 2024 benoemd tot secretaris-directeur van het Ctgb in Ede. Hij volgt Ingrid Becks-Vermeer op die begin dit jaar aangaf haar functie voor de zomer te zullen beëindigen. Van Raaij bekleedde eerder functies bij onder meer LNV, RIVM en NVWA.
 
Bij Rinagro heeft Pé Schuiringa sinds eind november 2023 zijn pensioengerechtigde leeftijd behaald. Afgelopen tijd heeft hij zijn werkzaamheden overgedragen aan opvolger Wouter Zoer. Naast zijn werk voor Rinagro in Nederland was dhr. Schuiringa eveneens 2 dagen in de week in Duitsland onderweg. Schuiringa wordt hierin opgevolgd door Hinrich Ufkes.
 
In april startte Maud van Well als accountmanager Zuid-Nederland bij substraatproducent Klasmann-Deilmann Benelux. Ze wordt contactpersoon voor boomkwekerij en zachtfruit.
 
Frans Geijs is per 1 mei de nieuwe Coördinator Effectief Middelen Pakket (CEMP) voor de boomkwekerijsector. Hij volgt Peter van 't Westeinde op.
 
Edwin van de Kasteele is als productspecialist irrigatie begonnen bij Jean Heybroek.
 
Herbert Huisman is in februari gestart als Area Sales Manager voor ErfGoed. Hij zal zich richten op de verkoop van teeltvloeren en watertechniek.
 
Jeroen de Hoog start als Accountmanager Nederland bij Techtronic Industries - TTI-Ryobi-Nederland. Hiervoor werkte de Hoog bij REDSUN in een vergelijkbare positie.
 
Jan van Merwijk begint op 15 mei als Algemeen Directeur Sport bij de Nederlandse Golf Federatie.
 
Jan Plooij treedt vanaf 1 juni in dienst treden bij de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM) in de functie van commercieel manager.
 
Bart Heesakkers gaat als onderhoudsmedewerker aan de slag bij Finovi. Hij heeft jarenlange ervaring als monteur van tractors.
 


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Christiaan van Duijn
dinsdag 7 mei 2024
Mijn transfer is met pensioen gaan, na 47 jaar gewerkt te hebben in de boomverzorging bij de gemeente Nieuwegein.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER