Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene transfers van juni

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 10 juni 2024
78 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.


Christiaan van Duijn gaat na 47 jaar gewerkt te hebben in de boomverzorging bij de gemeente Nieuwegein met pensioen.
 
Ook boomspecialist Martin Tijdgat gaat met pensioen binnen zijn functie Adviseur en Areaalbeheer groen en bomen bij gemeente Wijdemeren en als beheerder van de Nederlandse Planten Collectie Ulmus in Wijdemeren. Tijdgat is niet voornemens het prachtige bomenvak te verlaten en blijft als adviseur actief. Hoe is nu nog niet bekend.
 
Maarten van Heck stopt als accountmanager groentechniek bij Jean Heybroek en start per 1 juli als zelfstandig hoefsmid. Hij oefende dit vak al uit naast zijn baan bij Jean Heybroek, maar maakt het nu zijn hoofdberoep. Zo'n twee jaar geleden verliet van Heck Jean Heybroek ook kort voor een avontuur in het paardenwereldje.
 
Hester Maij is begin mei gepresenteerd als de nieuwe algemeen voorzitter van bollentelersbond KAVB. Ze volgt Jaap Bond op, die de voorzittershamer 4,5 jaar hanteerde.
 
Floor Drissen maakt de overstap naar Mertens. Drissen is een bekende in de groene sportwereld en heeft o.a. een verleden bij Feyenoord en Barenbrug. Per 1 juni start hij bij Mertens als Account Manager Groen, waarbij hij zich zal richten op de greenkeeping, fieldmanagement, sport & golf.
 
Algemeen directeur Dick Houtman van het adviesbureau voor bodem- en wateronderzoek, aquatische en terrestrische ecologie en geofysisch onderzoek ATKB Assen vertrekt en zal worden opgevolgd door Kees-Jan Dosker.
 
Anthony Christiaanse is de nieuwe Chief Executive Officer bij Dümmen Orange en volgt daarmee Hugo Noordhoek Hegt op. Noordhoek Hegt blijft lid van de Raad van Commissarissen.
Daarnaast wordt Carola de Bie gepromoveerd tot Chief Financial Officer. Zij is momenteel Head of Group Control. De Bie volgt Arjan Kaaks op.
 
Eddy Huijsmans vertrekt bij BPnieuws, waar hij sinds 2017 actief was als accountmanager. Hij verlaat daarmee ook de sierteeltsector, want hij start in juni bij distributiegigant Michael Lewis Company.
 
Max Kool maakt de overstap van Matador naar Milwaukee Tool Benelux als accountmanager Zuid-Nederland voor de powertools.
 
Tot het team van Stichting Nationale Boomfeestdag is sinds 1 mei Simone van de Leur toegetreden, met het interessegebied natuureducatie.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Demodagen over automatisering op de golfbaan
woensdag 19 juni 2024
t/m dinsdag 25 juni 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
dinsdag 8 oktober 2024
t/m dinsdag 8 oktober 2024
NGA Ladies Only Day op Sallandsche Golfclub De Hoek
maandag 21 oktober 2024
t/m maandag 21 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER