Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Gisib op de dag van de Openbare Ruimte

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
zaterdag 4 oktober 2014
44 sec


8 oktober is het alweer zover, de dag van de Openbare Ruimte gaat weer van start. Dit jaarlijks evenement is de ontmoetingsplek voor iedereen die zakelijk of privé te maken heeft met de inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte en GEO-informatie.

Gisib is een integraal beheersysteem voor de openbare ruimte, ontwikkeld door KOAC•NPC en DG Groep. Gisib is niet alleen bedoeld voor groen- en wegbeheer maar is geschikt voor alle disciplines in de openbare ruimte en integraal beheer in het bijzonder.

Gisib ondersteunt alle partijen die met het beheer van de openbare ruimte te maken hebben, op alle momenten in het beheerproces en op alle niveaus (wethouder, manager, beheerder Inspecteur etc.). Onder de huidige gebruikers staat gisib bekend als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het invoeren, bewerken en presenteren van gegevens is eenvoudig. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen helemaal worden afgestemd op de wensen van de gebruiker.

Wilt u weten hoe gisib u verder helpt? Op woensdag 8 en donderdag 9 oktober zijn wij met een stand aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte in Expo Houten. U bent van harte welkom met al uw beheervragen.

U vindt ons in hal 3, standplaats 3.069. Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Meer informatie vindt u op onze website www.gisib.nlOm te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER