Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Greenmaaier voor Geijsteren

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, woensdag 10 mei 2023
32 sec


Recent heeft Pols samen met dealer VDWiel-Cremac Tuin & Golfbaanmachines de eerste van de twee aangekochte Jacobsen Eclipse 360 Lithium greenmaaiers geleverd bij Golf- en Countryclub Geijsteren.

Foto: Pols/LinkedIn
Foto: Pols/LinkedIn

Deze club is al jaren tevreden gebruiker van Jacobsen Eclipse. Zowel de eerste hybride Eclipse als de volledig elektrische 322 maaiers zijn daar in gebruik. Ter vervanging van deze maaiers heeft de golfclub weer gekozen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Jacobsen, A Textron Company elektrische greenmaaier.

Instelmogelijkheden

De nieuwe Jacobsen Eclipse 360 ELiTE is uitgevoerd met 15-messige snij-cilinders, bi-derectional groomers en borstels op de achterrollen. De talloze instelmogelijkheden van de machine, zoals de snijfrequentie (FOC), rij- maaisnelheden en kooitoerentallen, dragen bij aan de hoogwaardige maaikwaliteit en veiligheid in de baan, meldt Pols op LinkedIn. De Eclipse 360 Lithium heeft voldoende capaciteit om maar liefst 35 tot 50 greens te maaien op één acculading. Brandstofkosten, geluid, onderhoud en stilstand worden allemaal verminderd door de geavanceerde technologie die deze Jacobsen maaier biedt.



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER