Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene transfers van juli

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 1 juli 2024
76 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Bart Faassen nam tijdens het bedrijfsjubileum afscheid van de LTO Cultuurgroep haagplanten en bosplantsoen
Bart Faassen nam tijdens het bedrijfsjubileum afscheid van de LTO Cultuurgroep haagplanten en bosplantsoen

Per 1 juli stopt Annick Mantoua als directeur van De Gezonde Stad. Inmiddels is er een opvolger gevonden in Hannah Hendrikx. Hendrikx was eerder actief als Programmamanager Landbouw bij Transitiecoalitie Voedsel.
 
Bram Verbout versterkt het team van Redexim als Technical Support Engineer.
 
Bart Faassen van Faassen Plants nam tijdens het honderdjarig bedrijfsjubileum afscheid als bestuurder van de Cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen. Hij wordt opgevolgd door Ted Huibers die eveneens voor Faassen Plants werkt, als verkoper.
 
Jeroen de Koe wordt de nieuwe directeur Natuur bij Natuurmonumenten. Hij werkt sinds 2001 bij Natuurmonumenten en volgt Teo Wams per 1 oktober 2024 op.
 
De NVTL, de enige Nederlandse beroepsvereniging voor tuin- en landschapsarchitecten en ontwerpers, heeft Michael van Gessel benoemd tot buitengewoon lid. Het buitengewoon lidmaatschap wordt verleend aan ontwerpers die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor de ontwikkeling van het vakgebied. Van Gessel maakte meer dan vier decennia lang landschapsontwerpen.
 
Na een bestuursperiode van bijna 12 jaar treedt Sylvo Thijsen per 15 maart 2025 terug als directeur van Staatsbosbeheer. Tot aan zijn pensioen in maart 2026 blijft hij wel in dienst bij Staatsbosbeheer. Hij gaat dan in overleg met directie en raad van toezicht opdrachten buiten of binnen Staatsbosbeheer oppakken. De raad van toezicht gaat op zoek naar een nieuwe directeur en hoopt deze in het najaar te kunnen voorstellen.
 
Nathalie Donkers stopt na vijf jaar als Plant Manager bij Bnext.nl en start per 1 juli als operationeel manager bij AH Vrij Groen, Grond en Infra.
 
We schreven al eerder dat Niels Dokkuma vertrekt bij NGF en naar NOC*NSF vertrekt. Inmiddels is het ook zover. Dokkuma gaat bij NOC*NSF de functie Manager Duurzaamheid vervullen.
 
Alexander de Vries versterkt vanaf 1 september de afdeling Duurzaam beheer van de NGF. Hij wordt adviseur duurzaam golfbeheer en is de opvolger van de naar NOC*NSF vertrokken Niels Dokkuma. De Vries was de afgelopen vijf jaar projectleider Golf en Sport bij het bedrijf De Ridder.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER