Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Horsman en Stokebrood gaan als vip naar KLM Open

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, woensdag 12 juni 2024
41 sec


Stefan Stokebrood en Benjamin Horsman gaan zaterdag 22 juni als vip naar het KLM Open. Zij zijn de winnaars van de prijsvraag die vorige week op onze website stond. De vipkaarten zijn beschikbaar gesteld door Hollandsche Greenkeeping Maatschappij.

Foto: Tim Buitenhuis
Foto: Tim Buitenhuis

De greenkeepers van de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij onder leiding van Dylan Kuik zijn tijdens het KLM Open verantwoordelijk voor de speelkwaliteit van The International, de topbaan onder de rook van Amsterdam. Hoe hij en zijn team te werk gaan is te lezen op het artikel hieronder en op de website van golf.nl.

Stokebrood en Horsman gaven het snelst de juiste antwoorden op de volgende drie vragen: 1. Wanneer is de Hollandsche Greenkeeping Maatschappij (HGM) opgericht? Antwoord: 2010; 2. Wie is er recent als commercieel manager in dienst getreden bij HGM? Antwoord: Jan Plooij; 3. HGM was als onderhoudsaannemer ook betrokken bij de 100ste editie van het KLM Open in 2019 op The International. Welke speler won dat toernooi? Antwoord: Sergio Garcia.

Het KLM Open 2024 belooft ook dit jaar een bijzonder toernooi te worden met een mix van ervaren professionals en opkomende talenten. Met dertien Nederlandse spelers wordt het toernooi nog mooier voor de Nederlandse golffans, meldt de toernooidirectie.


LEES OOK
Op weg naar het KLM Open
12-04-2024 | ARTIKEL
312 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER