Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed


Beregening Service Nederland
Marconiweg 13
4207 HH Gorinchem
Nederland

T: 085-2388000
E: info@beregeningservicenederland.nl
W: www.beregeningservicenederland.nl/
OMSCHRIJVING
De hoofdactiviteiten van Beregening Service Nederland bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beregeningssystemen. We zijn als installatiebedrijf voornamelijk actief in Nederland en België.

Met onze beregeningssystemen ontlasten we beheerders en eigenaren van sportterreinen, golfbanen, parken en tuinen. Mede door de steeds droger wordende lentes en zomers is voor het beheer van een gezonde grasmat en een groene tuin een prima werkend beregeningssysteem onontbeerlijk.

Beregening Service Nederland ontlast beheerders en eigenaren met de nieuwste beregeningssystemen waardoor de kwaliteit van de grasvelden, parken en tuinen omhoog gaat. Uiteraard beschikt Beregening Service Nederland over een servicedienst om in geval van een storing en/of een schade deze zo snel als mogelijk te verhelpen.

Beregening Service Nederland is hoofddealer van het topmerk TORO!
MERKEN
ONZE DIENSTENSPORT EN RECREATIE
Op sportparken en golfbanen is een goed functionerende beregeningsinstallatie van essentieel belang voor de kwaliteit van de grasmat of speelveld. Beregening Service Nederland heeft hier ruime kennis en ervaring in opgebouwd.

TUINEN EN PARKEN
Beregening Service Nederland levert kwalitatief zeer goede beregeningssystemen voor tuinen en parken. De huidige tijd vraagt om efficiënt watermanagement, water wordt immers steeds schaarser.

OPENBAAR TERREIN
Beregening Service Nederland levert en plaatst drijvende fontein-beluchters. Deze fontein-beluchters worden vooral in natuurlijke waterpartijen met een wisselende waterstand geplaatst.

WATERBEHANDELING
In grondwater komen geregeld (te) hoge concentraties ijzer voor. Indien dit water wordt gebruikt kan verkleuring optreden aan muren, straatwerk, bebordingen langs sportvelden en beplantingen.
MEDEWERKERS
Leo Sparla
Directeur
06 473 304 37

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER